Chris avslöjar Madeleines favoritserie – detta tittar hon på!

Chris avslöjar Madeleines favoritserie – detta tittar hon på!

Serien "The Crown" har blivit en favorit hos många. Till och med prinsessan Madeleine har fastnat för dramaserien om drottning Elizabeth. Men Madeleine har fler favoriter med kunglig koppling!

De flesta behöver sätt att slappna av från vardagspusslandet med arbete och barn. Prinsessan Madeleine gör det genom att titta på tv-serier. I en intervju med tidningen King avslöjar hennes make Chris O’Neill att prinsessans favoritserie är det brittiska Netflix-dramat “The Crown”, en serie som skildrar Elizabeth II:s första tid som drottning av Storbritannien. Blir det inte kronor och juveler på Netflix ser prinsessan gärna på den amerikanska serien “Suits”. Bland skådespelarna finns faktiskt brittiska prins Harrys fästmö Meghan Markle.

Läs mer: Stora förändringar i The Crown – byter drottning! 

Däremot är Chris inte lika förtjust i den typen av sysselsättning och till magasinet King berättar Chris att han mycket hellre gör något mer kreativt. Chris O’Neill föredrar att läsa.

– Madeleine gör det, om hon hittar en serie hon fastnar för. “The Crown” eller “Suits”, eller något. Personligen läser jag hellre, även om jag sitter med. Det blir ofta två, tre böcker i veckan. Jag saknar den disciplin som krävs för att lägga ner sjutton timmar på en och samma serie, säger han till tidningen.

Läs mer: Madeleines bästa vän Lussan ska gifta sig!

Av Amanda Lundin

Foto IBL