Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris beteende uppmärksammas – trista beskedet sprids i utlandet

14 apr, 2024, 13:00 
Nu sprids Chris O'Neills trista besked i utlandet.
Annons
Därför vägrar Chris O'Neill prinstitelBrand logo
Därför vägrar Chris O'Neill prinstitel

Chris O'Neill har klivit in i ett händelserikt år. Inom kort är tanken att han och familjen ska packa väskorna, lämna lyxvillan i Pinecrest, flyga över Atlanten och bosätta sig permanent i Sverige.

Det bäddar för ett helt nytt liv för Chris, som alltid varit känd för att vilja hålla sig bakom kulisserna och gärna ducka den offentlighet som kommer när man befinner sig i det kungliga rampljuset.

Men 2024 blir också ett år Chris passerar en viktig och personlig milstolpe. Den 27 juni blir ingen vanlig dag, det blir nämligen Chris 50-årsdag och räkna med att prinsessan Madeleines make då slår på stora trumman.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Chris O'Neill fyller 50 år den 27 juni.Karin Törnblom/TT

Chris firar utomlands

Dessvärre erfar Svensk Damtidning att firandet inte kommer att ske på svensk mark. Chris har valt bort ett stort firande i Sverige för att kunna fira utomlands, där merparten av hans vänskapskrets befinner sig.

Dessutom är det ingen hemlighet att Chris har svårt för uppmärksamheten. Han föredrar att hålla en låg profil, särskilt på svensk mark där både han och hans fru lätt blir igenkända.

Och Chris kan ju göra som han vill. När han gifte sig med Madeleine tackade han nej till prinstiteln, just för att han inte skulle behöva prioritera det kungliga livet.

Annons

”Kungen måste vara rasande”

Beslutet ska dock inte ha landat väl hos kungen, något som Svensk Damtidning tidigare rapporterat om, och nu har även norska Se och Hör valt att lyfta fram händelsen.

”Kungen måste vara rasande. Han var redan av den åsikten att Madeleine och Chris är alldeles för osynliga i Sverige och att Chris måste bete sig och följa kunglig etikett”, skriver tidningen.

Ja, många tycker det är tråkigt att Madeleine och Chris håller sån låg profil. Det skulle ett stort sommarkalas i Sverige ändra på, men som det ser ut nu verkar det trots allt bli ett firande utanför Sveriges gränser.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.Pontus Höök / TT

Foto: TT

Annons