Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Chris dolda kamp under Victorias firande - medan alla såg på

16 jul, 2023, 16:00 
Felicia Plåt
Chris O´Neill
Chris var med på Victoriadagen för första gången på flera år. Foto: TT

Chris var tvungen att fokusera lite extra under Victoriakonserten.

Annons

Under gårdagen förvandlades paradisön Öland till ett stort födelsedagskalas. Varför det undrar ni? Jo, det var såklart vår kronprinsessa Victoria som fyllde hela 46 år, vilket ska firas stort.

Johan T Lindwall om Victorias jättefest: ”Aldrig sett Chris så skrämd”Brand logo
Johan T Lindwall om Victorias jättefest: ”Aldrig sett Chris så skrämd”

Chris var äntligen på plats

Borgholms gator och torg var fyllda med förväntansfulla människor och en massa svenska flaggor som klädde hela staden. Alla väntade på att Victoria och familjen skulle åka den kungliga kortegen från Solliden mot Borgholm slott där Victoriakonserten väntade.

På plats möttes Victoria av sina syskon som var där för att sitta vid hennes sida under födelsedagen. Precis som alla andra år satt kungafamiljen på första parkett under konserten. Vi kunde se Victoria, Daniel, Estelle och Oscar i sällskap av kungen, drottningen, Carl Philip, Sofia Madeleine och även Chris.

Annons

Chris har inte kunnat närvara vid Victoriadagen under de senaste åren på grund av olika anledningar. Men i år var året han äntligen kunde vara på plats för att vara med på firandet. Vilket vi tror Madeleine var lite extra glad över.

Chris dolda kamp

Victoriakonserten sändes på SVT klockan 21 senare under kvällen och de bjöds på en ordentligt show med all soters musik och andra fina och roliga inslag. Nu när Chris inte har varit med på några år tror vi att han tyckte det var trevligt att vara med. Men samtidigt kämpade han med en dold kamp under firandet.

Chris född i London och har under största delen av sitt liv bott i USA, så han modersmål är engelska. Trots att han i över 10 år har varit tillsammans med en svensk prinsessa så är svenskan fortfarande lite knagglig. Men som tur är så satt Madeleine bredvid honom och kunde upplysa om det var något som var svårt att förstå.

Men detta är perfekt övning inför parets flytt till Sverige under 2024. Då kommer det bli lättare för Chris att lära sig flytande svenska, efter alla år i USA.

Annons