Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det här har hänt med Chris O'Neills nya look – skillnaden på bara två år

15 jul, 2023, 14:00 

Chris O'Neill har gjort en stor förändring.

Annons

Under fredagen var det dags för det som många anser är årets kungliga höjdpunkt: firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag!

Och visst var det klackarna i taket, hela dagen (och veckan) borta på Öland. Firandet gick i mål med Victoriakonserten, där även Florida-paret prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gjorde familjen sällskap.

Då är det tydligt att Chris valt att anamma en helt ny look – som skiljer sig mycket från hans tidigare framträdanden på Victoriadagen.

Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Chris O'Neills modeknep under Victorias födelsedag

Det är inte ofta vi ser Madeleine och Chris, men när de väl dyker upp kan man räkna med att de bidrar med en rejäl dos glamour och elegans.

Annons

Prinsessan Madeleine var strålande vacker i en blommig klänning, signerad märket Alexis. Sugen på att matcha? Pungar du upp strax över 15 000 kronor blir sommardrömmen din!

Även Chris O'Neill var stilig som få, och affärsmannen valde en ny look dagen till ära. Kikar man in i bildarkiven har han nämligen haft något av ett "safe card" när det kommer till klädval på Victoriadagen.

År 2018 dök han upp i kostym med mörk kavaj, vit skjorta och somriga beige byxor.

Likaså året därpå, och ja, till och med senast han medverkade 2021: mörk kavaj, vit skjorta och beige byxor.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine promenerar fram under Victoriadagen 2018
Chris 2018...
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine promenerar fram under Victoriadagen 2019
...2019...
Annons
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine poserar under Victoriadagen 2021
...och 2021!

Chris O'Neills nya look under Victoriadagen 2023

Den som alltså lade sina pengar på att det skulle vara fjärde gången gillt, kan inte ha blivit glad när bilderna på Chris strömmades ut.

Så vad är det som hänt? Jo, ett djärvt modeval.

Under fredagen valde Chris att bryta mönstret, och dyka upp i en helt ny look, som var till stor skillnad från bara två år sedan: mörkt från topp till tå!

Annons

Och visst var det bara helt rätt. Prinsessmaken såg oerhört stilren ut i sin marinblå kavaj och mörka byxor. Dessutom gjorde ju prins Daniel samma sak, och det var istället prins Carl Philip som valde att anamma Chris gamla stil.

Vilken stilsuccé, Chris!

Hela kungafamiljen poserar utanför Borgholms slottsruin

Foto: TT

Annons