Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris fina kärleksgest till Madeleine – allt blir så tydligt på nya bilderna!

17 okt, 2023, 14:00 
Louise Wibergh Lenti
Madeleine, Chris O'Neill

Det händer något med Madeleine när hon får ha Chris vid sin sida.

Annons
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Det är ingen nyhet att Chris O’Neill inte är ett fan av att vara i rampljuset. Nu chockade han däremot alla och dök upp på galan för Childhoodstiftelsen.

Mor och dotter med gemensamt mål

Childhood grundades år 1999 av drottning Silvia med orden:

”Jag har grundat en organisation. Min högsta önskan är att lägga ner den snart”.

Childhoods vision är att alla barn har rätt till en barndom fri från sexuella övergrepp, exploatering och våld. Barns rättigheter är riktig hjärtefråga för Silvia som hon även fört över till sina barn.

Annons

Prinsessan Madeleine har jobbat för Childhood sedan 2006 med ett lika brinnande intresse som sin mamma. I december 2021 växte hennes roll i organisationen och hon blev vice hedersordförande. Det betyder att hon sedan dess jobbat sida vid sida med Silvia, som är hedersordförande, och de leder nu World Childhood Foundation tillsammans.

Madeleine, Silvia, Childhood
Mor och dotter tillsammans vid World Childhood Foundation galamiddag i New York.

Chris vackra gest till Madeleine

Natten till tisdag, svensk tid, var det så dags för den årliga insamlingsgalan för Childhoodstiftelsen på plats i New York. Galan hölls på exklusiva Park Avenue på Manhattan och flera välkända gäster var på plats. Tillsammans samlade de in nästan tio miljoner kronor.

Annons

Silvia och Madeleine strålade som aldrig förr med sina smittande leenden och otroligt vackra klänningar. Till allas vår förvåning var det inte bara mamma Silvia som Madeleine fick ha vid sin sida utan även maken Chris O’Neill.

Trots att han för det mesta tackar nej till att medverka på röda mattor, och framför kameror över lag, stod han där intill sin fru. Chris vet att det här är ett hjärteprojekt för Madelene och då ställer han upp för henne.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, Childhood
Prinsessan Madeleine med Chris O'Neill vid World Childhood Foundations galamiddag i New York.

Inne vid middagen kunde man se hur paret skrattade hjärtligt och hade kul tillsammans. Madeleine strålade – om möjligt – ännu mer när hon fick ha sin Chris vid sin sida.

Annons

I en intervju med Skavlan 2015 berättade Madeleine om vad som fick henne att dras till Chris:

– Absolut humorn. Charmen, utseendet. Chris är en mycket omtänksam människa, och väldigt, väldigt generös. Han är en gentleman, på riktigt. Han får mig att känna mig trygg. Vi är ett bra team. Vi gillar samma sak och det är lätt, sa Madeleine.

Vad man än säger om Chris och hans motsträvighet till ett liv i offentligheten är en sak säker – han väljer alltid Madeleine och hennes lycka.

Foto: Pontus Höök / TT

Annons