Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills hemliga liv – bilden som avslöjar honom

07 mar, 2024, 07:00 
Här avslöjas Chris andra liv.
Annons

Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill är kungafamiljens doldis. Det gjorde han klart redan när han tackade nej till kungens erbjudande om prinstitel – han är inte här för att bli en världskändis.

Ja, det mesta Chris gör flyger under radarn, precis som han vill ha det. Och han har tagit till åtgärder för att hålla sig så hemlig som det bara går...

Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!Brand logo
Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Oron kring Chris O'Neills – efter orden i pressen

– Det har sina utmanande sidor att vara gift med en prinsessa, sa Chris i den uppmärksammade intervjun med King 2018.

Det var en sällsynt intervju. 2015 gästade Madeleine och Chris Skavlan, och tre år senare ställde han upp i King – och det har inte skett igen sedan dess. Anledningen är helt enkelt att Chris inte gillar att vara i fokus.

Annons

– Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke. Det händer att jag gnäller för Madeleine om det. Men i slutändan lär man sig att leva runt det, sa han till King.

Därför lämpar det sig också bra att bo i Florida. Där är det inte många som vet vem han är, och han slipper nyfikna blickar i mataffären. Allt det där som han inte längtar efter hemma i Sverige, dit familjen flyttar i år.

– Jag har väldigt svårt att se hur Chris ska acklimatisera sig till Sverige och Stockholm. Vet att han ofta förr brukade beklaga sig över den uppmärksamhet hans person skapade när han var ute och rörde sig på allmänna ytor, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Chris O'Neills hemliga liv avslöjat med bild

Chris syns heller i princip aldrig till på prinsessan Madeleines sociala medier, om det inte är särskilda tillfällen, utan håller sig bakom kameran.

Annons

Men det betyder inte att Chris inte har ett liv på nätet – i största hemlighet. Under ett namn som är i princip omöjligt att koppla till Chris håller han sig á jour med allt som händer runt om i världen.

Han har drygt hundra följare, som bara består av den innersta kretsen, och nio inlägg. Det som avslöjar honom? Profilbilden! Det är nämligen ett foto på äldsta dottern Leonore!

Även prinsessan Madeleine har ett hemligt konto på Instagram för att hålla kontakten med vänner och familj, och går under namnet Leni82.

Prinsessan Madeleines familj i Halloween-kläder
Chris dök upp på prinsessan Madeleines hyllade Halloween-bild – men han var rätt så anonym ändå.Instagram

Foto: TT/Svensk Dam

Annons