Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris hemliga tid i Sverige – därför syns han inte

12 jul, 2021, 09:09 
AvAnnaClara von Hofsten
Chris O'Neills hemliga tid i Sverige
Chris O´Neill under ett av sina sällsynta framträdanden i Sverige.

Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill visade sig häromkvällen på Solliden Sessions, men annars har han varit väldigt osynlig under sin första tid i Sverige på nästan två år. Varför, frågade vi Hovet!

Annons
Därför trivs inte Chris i Sverige!Brand logo
Därför trivs inte Chris i Sverige!

Prinsessan Madeleine är äntligen i Sverige tillsammans med sin make Christopher O´Neill och de tre barnen. Och visst är det roligt att återse prinsessan Madeleine, som har visat sig flera gånger på Solliden Sessions – konserterna som kungen arrangerar på familjens sommarslott.

Chris har knappt synts till

Vi har även fått se äldsta dottern Leonore, 7, och pappa Chris O´Neill på konserterna, men i övrigt har Chris visat sig väldigt sparsamt trots att han nu har befunnit sig i Sverige i flera veckor. Och när han väl visat sig har det inte varit några glada miner.

Hela kungafamiljen, inklusive kungen och drottningen, stod upp och dansade när Lena Philipson sjöng på scenen. Alla utom Chris O´Neill...

Vad gör han egentligen om dagarna och var har han befunnit sig hela tiden? Just nu befinner sig familjen visserligen på Öland, men de åkte inte raka spåret dit, och i normala fall brukar Madeleine och Chris synas i kvarteren kring Hovstallet på Östermalm när de befinner sig i Sverige.

Annons

Hovet kommenterar Chris O´Neill

– Kungafamiljen är på Solliden och de är på en privat semester och därför är det inget som hovet kommenterar, säger hovets informationschef Margaretha Thorgren till Svensk Damtidning.

Och som Margareta Thorgren tidigare sagt till Expressen:

– Chris är gift med prinsessan Madeleine, men i övrigt vill han vara så privat som möjligt. Han önskar i den bemärkelsen inte vara en officiell person.

Annons