Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris kvar med Nicolas i USA – sjukdom stoppar dem från familjefesten

14 jun, 2022, 12:20 
AvSimon Holm Stålhand

Chris och Nicolas blev kvar i USA!

Annons
Svensk Dam avslöjar: Madeleine och familjen tillbaka i Sverige!Brand logo
Svensk Dam avslöjar: Madeleine och familjen tillbaka i Sverige!

Under tisdagen kunde Svensk damtidning avslöja att prinsessan Madeleine landat i Sverige. Men det var inte hela familjen som var med på planet från USA till Sverige. Det skriver Expressen.

– Prinsessan med döttrar, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne anlände till Sverige i morse. Herr Chris O'Neill tillsammans med sonen prins Nicolas kommer att komma till Sverige på fredag. Det var planerat att hela familjen skulle anlända i dag, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

– Prins Nicolas hade ont i öronen och då är det inte lämpligt att flyga. Därför kommer pappa Chris O'Neill med sonen på fredag.

Nicolas, Madeleine, Leonore, Adrienne och Chris
Hela familjen återsamlas förhoppningsvis på fredag!

Prins Nicolas kommer då alltså inte att fira sin födelsedag tillsammans med hela familjen. Han fyller nämligen 7 under onsdagen, 15 juni.

Annons

Så spenderar de Sverigevisiten

Men på fredag planeras det att både Chris och Nicolas anländer! Familjen kommer att spendera större delen av sin Sverigevisit på Solliden på Öland.

– De kommer vara kvar i Sverige under hela sommaren, bekräftar Margareta Thorgren.

Men det kommer inte bara vara semester. Redan i nästa vecka kommer Madeleine med familj att ta sig till Ångermanland där de ska vara med och inviga Upptäckarparken vid Skuleberget som ligger mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Det är även prins Nicolas dopgåva.

I början av juli kommer prinsessan Madeleine också att besöka Frankfurt för att delta på ett konvent för World Childhood Foundation där hon sedan i slutet av 2021 är vice ordförande bakom mamma drottningen Silvia.

Annons