Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Dam avslöjar: Madeleine med familjen på svensk mark igen!

14 jun, 2022, 09:20 
Prinsessan Madeleine har landat i Sverige! Det kan Svensk Damtidning avslöja.
Annons
Svensk Dam avslöjar: Madeleine och familjen tillbaka i Sverige!Brand logo
Svensk Dam avslöjar: Madeleine och familjen tillbaka i Sverige!

Månader har gått sedan prinsessan var i Sverige sist men nu är hon här igen:

"Ja, prinsessan Madeleine har idag kommit till Sverige", bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Dam.

Men Madeleine är inte här med hela sin familj – Chris och prins Nicolas som fyller sju år imorgon är kvar i USA, skriver Expressen.

Prinsessan Madeleines beslut för familjen

Förra året kom prinsessfamiljen hem till Sverige lagom till Nicolas födelsedag. Då sprang ett ögonvittne plötsligt in i kungligheterna i Humlegården i Stockholm.

– Ja, jag mötte precis två sommarglada barn i Humlegården! Prins Nicolas och prinsessan Leonore med sin barnflicka på väg till lekplatsen uppe vid Karlavägen, sa hen till Svensk Dam då.

Annons

– De såg glada ut och tog sig fram halvspringandes på studsiga fötter. Och med det ljusa håret fladdrande. Tror ingen tänkte på att det var kungens och drottning Silvias barnbarn!

Detta var planen även i år men prins Nicolas, och därmed även Chris, stoppades.

– Prins Nicolas hade ont i öronen och då är det inte lämpligt att flyga. Därför kommer pappa Chris O'Neill med sonen på fredag, säger Thorgren till Expressen.

Men snart är alltså hela familjen samlad på svensk mark igen och senare i sommar blir det långledighet på Solliden.

Det här är ju kungafamiljens eget semesterparadis som Madeleine njutit av sedan barnsben. Även Chris har blivit förtjust i sommarstället.

– Jag älskar Öland och Sollidens slott. Det är ett fantastiskt ställe och en underbar plats att få vara på sommaren, har han tidigare sagt till Expressen.

Prinsessan Madeleines sommar i Sverige

Madeleine kommer göra en liten avstickare i sommar, den 7:e juli ska hon till Frankfurt för att jobba med Childhood, men hon är tillbaka på Öland lagom till sin storasysters födelsedag:

– Prinsessan Madeleine planerar att vara med på kronprinsessans födelsedag den 14 juli, har Margareta Thorgren tidigare sagt till Svensk Dam.

På Solliden brukar Madeleine och Chris umgås med familjen men också smyga iväg på tu man hand. Då kan det bli pizza framför en film, har Chris berättat.

Foto: TT

Annons