Chris och Madeleines problem i Florida ett faktum – blir omskrivna utomlands

22 apr, 2023, 04:00 

Det går inte att förneka. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har stött på patrull.

Annons

15 rum utspridda på 600 kvadratmeter, pool och sol nästan jämt? Ja, för många låter inte det som något man vill lämna bakom sig i första taget. Men det är precis vad prinsessan Madeleine och Chris O'Neill valt att göra, och i augusti är palmerna ett minne blott.

Det var däremot lättare sagt än gjort. Paret har stött på patrull borta i solen.

Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!
Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills problem med villan

Trots alla bekvämligheter som ryms i den exklusiva villan kunde Svensk Damtidning avslöja att den är svårsåld. Visserligen har värdet höjts med nästan 50 miljoner sedan familjen la sina vantar på det, men det verkar inte vara någon huggsexa om femton-rummaren.

I femtio långa dagar har villan legat ute till försäljning, och flyttlasset kommer snart gå till Hovstallet i Stockholm.

Annons

Men ingen verkar riktigt redo att slå till. Istället fick man sänka priset med hela två miljoner kronor, och fortfarande har ingen nappat.

Hade man pengarna är det nog inte många som funderat två gånger på att slå till. I huset finns ju förutom sex sovrum och åtta badrum en egen master-svit – och separat barnflygel.

Prinsessan Madeleine och hela familjen poserar i sin soffa för en familjebild
En glimt av familjens hem fick vi 2020. Är det Chris eller Madeleine som är ett fan av ananasar?

Dansk media uppmärksammas prinsessan Madeleines problem i Florida

Vår prinsessfamilj engagerar långt utanför landsgränserna, och det faktum att Madeleine och Chris tvingats sänka sitt pris har nu skapat rubriker utomlands.

Danska Billed Bladet uppmärksammar händelsen, och kommer även med en ekonomisk brasklapp till alla köpsugna läsare:

"Du måste alltså fortfarande ha över 50 miljoner danska kronor ur fickan om du vill ta över bostaden från den svenska prinsessan och hennes familj."

Annons

När Madeleine och familjen flyttar hem till Stockholm blir det givetvis en stor omställning, men det är inte något ruckel de flyttar in i.

Lägenheten i Hovstallet som visserligen "bara" har sju rum är topprenoverad och ligger mitt i Stockholms hjärta på Östermalm. Där har Madeleine sina favorithak, alla sina nära vänner – och äntligen, gångavstånd till resten av familjen. Vilken lycka!

Hovstallets trädgård på Östermalm
Hovstallet har en oerhört vacker trädgård, perfekt för barn (och hundar) med spring i benen.

Foto: TT

Annons