Chris och Madeleines stora sorg i jul – det blev inte som de tänkt sig

05 jan, 2022, 11:01 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tar emot granar på slottet

Julen blev inte som de hade tänkt...

Annons
GRAFIK: Chris vägran, radering av kungliga titlar & stort hundbråk – så tycker svenska folket!
GRAFIK: Chris vägran, radering av kungliga titlar & stort hundbråk – så tycker svenska folket!

Madeleine och Chris har spenderat ett gäng härliga veckor i ett vintrigt Sverige under barnens jullov och det är såklart alltid lika trevligt för hela kungafamiljen att ha allihopa samlade så lång tid som möjligt.

Under tiden de varit hemma har de hunnit med att bland annat fira Silvia med stor fest på Drottningholm, ta emot granarna på slottet av studenterna på SLU i Uppsala och annonsera att Madeleine kliver fram som vice hedersordförande i stiftelsen Childhood.

Men det kan vara knepigt med en stor familj som dessutom är utspridd nästan över hela världen. På Chris sida av släkten bor de flesta i England och dit har de inte hunnit för att fira jul i år. Det är såklart tråkigt för farmor Eva som inte fått träffa sina barnbarn men vi är säkra på att de kompenserar för det vid ett annat tillfälle!

Chris och Madeleine kommer vara kvar i Sverige ett tag till, vilket bekräftas av hovets informationschef Margareta Thorgren.

Annons

– Prinsessan Madeleine kommer vara kvar i Sverige till en bit in på januari och kommer åka tillbaka till Florida när skolorna börjar där igen, säger hon.

Bor i lyxlägenheten på Östermalm

När prinsessfamiljen besöker Sverige bor de på Hovstallet på Östermalm i Stockholm.

Här har Madeleine och Chris en rymlig femrummare som har genomgått flera dyra renoveringar.

2014 fick boendet ett "ansiktslyft" för 6,8 miljoner kronor. Förra året kunde Expressen avslöja att ännu en renovering skedde under 2018 och 2019 med en slutnota på fem miljoner kronor.

Och nu får prinsessfamiljen alltså tillbringa mer tid i sitt förbättrade Sverigehem, vilken lycka!

Foto: TT

Annons