Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris ofattbara kärleksgåva till Madeleine!

31 okt, 2022, 16:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Under åren har Chris O'Neill gett prinsessan Madeleine flera lyxiga gåvor.

Annons
Kungliga accessoaren som Madeleine vägrar bära – här säger hon nej!Brand logo
Kungliga accessoaren som Madeleine vägrar bära – här säger hon nej!

Chris O'Neill vet hur man lyxar till det rejält. Hans stora passion är att samla på klockor av märket Rolex och under åren har han lagt flera miljoner kronor på sitt stora intresse.

Han har även varit noggrann med att skämma bort andra i familjen och försökt föra vidare sitt gigantiska klockintresse. För några år sedan fick prinsessan Madeleine en Rolex Datejust från sent sjuttio- eller tidigt åttiotal i gåva.

Klockan är tillverkad i rostfritt stål med vitguldkrans och själva uret är innefattat i ett läderarmband. Butiken Nymans UR har tidigare berättat om klockans exklusivitet.

– Madeleines skulle jag tro är från 1997 eller 1998. I dag skulle hon få mellan 65 000 till 70 000 kronor om hon sålde klockan. I affär kostar den över 100 000 kronor. Den är en raritet med tanke på att det är en äldre modell.

Prinsessan Madeleine
Madeleine fick en Rolex Datejust i gåva från Chris.

Chris hemliga förlossningsgåva

Ja, att Chris gärna drar på när det vankas gåvor är ingen hemlighet. I samband med prinsessan Adriennes födsel fick Madeleine även en förlossningsgåva, en så kallad push present.

Annons

Chris var vid tillfället väldigt hemlighetsfull vad den lyxiga gåvan kunde tänkas vara – men att det var något dyrt och exklusivt gick inte att ta miste på.

– Det är under arbete! Vi har varit lite upptagna med att planera allt det här, men det kommer. Jag tänker inte säga vad det är, men det är ett smycke. Det kan jag säga, sa Chris O'Neill till Svensk Damtidning.

Exklusiva förlovningsringen: ”I miljonklassen”

Även förlovningsringen som Chris gav Madeleine uppges vara enormt exklusiv. I ringen finns en smaragdslipad diamant som är långt ifrån gratis.

– Den är säkerligen i miljonklassen. Det är bara att konstatera att det är en väldigt exklusiv ring, sa Johanna Pietsch, intendent på smyckeavdelningen på Bukowskis, till Expressen.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Tjuvarna tog flera dyrbara smycken

Prinsessan Madeleine har en klassisk och tidlös stil. Dessvärre blev några av smyckena stulna under det fruktansvärda inbrott som skakade Madeleine och Chris för drygt två år sedan.

Bland annat stals Madeleines Rolex Datejust, flera armband av märket Hermes och ett flertal örhängen – alla smycken värda flera tusentals kronor, vilket Svensk Damtidning tidigare rapporterat om.

I samband med inbrottet i lyxområdet Pinecrest bestämde sig Madeleine och Chris för att flytta.

– Prinsessan Madeleine och Chris har haft inbrott och Madeleine vågar inte bo kvar i huset, berättade uppgiftslämnaren för Svensk Damtidning.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine vet onekligen hur man klär sig med stil.

Foto: TT

Annons