Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neill saknas – dök inte upp på drottning Silvias hemliga födelsedagsfirande

23 dec, 2021, 18:30 
AvIndra Nordemar

I dag fyller drottning Silvia 78 år! Och firandet började redan tidigt på dagen, men alla var inte på plats...

Annons
Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblickBrand logo
Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblick

I dag är ingen vanlig dag för det är drottning Silvias födelsedag! Och prinsessan Madeleine med familj har tagit sig ända till Sverige, lagom till Silvias födelsedag och självfallet även julfirandet med hela kungafamiljen.

Men firandet började redan i dag! Enligt tradition hölls en mindre föreställning i drottningens ära. På plats i slottskyrkan var förstås kungaparet, och drygt 50 andra gäster, men ingen av dem var resterande i kungafamiljen.

Däremot verkar det som att kronprinsessan Victoria med familj, och prinsessan Madeleine med barn, firade sin mamma innan föreställningen drog i gång vid 16-tiden. De sågs nämligen lämna Drottningholm strax innan. Men Chris O'Neill syntes inte till...

Chris O'Neill saknas – på drottning Silvias födelsedag

Kronprinsessfamiljen var alla samlade, Victoria, Daniel, Estelle och Oscar åkte i väg tillsammans i deras bil. Och därefter följde Madeleine, i sin egen tjusiga bil, hon körde och i baksätet satt Leonore, Adrienne och Nicolas. Men passagerarsätet var tomt, Chris var nämligen inte med på firandet av drottningens födelsedag.

Hela kronprinsessfamiljen samlad!
Prinsessan Madeleine och barnen, men ingen Chris!

Chris håller som bekant en låg profil, han håller sig undan rampljuset och tackade nej till en prinstitel. Men när familjen är i Sverige brukar han ända synas till vid Madeleine sida.

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill i Sverige

Tidigare i veckan var han med familjen när de tog emot julgranar på slottet. Och det var en efterlängtad syn! Det hade nämligen gått hela fyra år sedan hela familjen syntes till på slottet!

Och Chris såg lycklig och kry ut! Så det är tveksamt om han skulle ha blivit sjuk sedan dess, och att det i så fall skulle vara anledningen till att han inte var med i dag. Drottningen fyller ju trots allt 78 år, och det är inte ofta han får träffa sina svärföräldrar, så ännu är hans frånvaro en gåta.

Förhoppningsvis får vi se mer av Chris under julhelgen!

Foto: Ola Axaman, TT

Annons