Chris O'Neill stoppas – hovets kryptiska besked om barnen

Chris O'neill, prinsessan Madeleine, prins Nicolas, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne

Så kan Victoriadagen bli för Madeleines barn!

Så blir Victoriadagen 2022!
1:21

Efter reklamen: Så blir Victoriadagen 2022!

(1:21)

Slå på ljud

Tillsammans med maken Chris O'Neill, 48, barnen prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrienne, 4, har prinsessan Madeleine, 40, lämnat Florida för att njuta av sommaren på annat håll.

Nyligen utförde dessutom prins Nicolas sitt första kungliga uppdrag när han invigde Upptäckarparken i Skuleberget, en doppresent han fick av invånarna i Västernorrland för sju år sedan.

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, sa prinsessan Madeleine till Expressen.

Chris O'Neill lämnar

Ja, äntligen kan prinsessan Madeleine tillbringa efterlängtad tid med resten av kungafamiljen. På grund av pandemin har det inte blivit mycket av den varan de senaste åren!

Men för Chris O'Neill blir semestern inte lika långvarig som för resten av familjen. Svensk Dam kunde förra veckan avslöja att han tvingas åka tillbaka till USA innan kronprinsessans födelsedag och missar hela firandet.

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, sa hovets informationschef Margareta Thorgren.

Klart: Svensk Damtidning direktsänder från Victorias födelsedagsfirande

Hovets svar om Madeleines barn

I år utökas Victoriadagarna till en hel vecka, vilket gör det möjligt för besökarna att njuta extra länge av festligheterna. Däremot är det oklart om prinsessan Madeleines barn kommer vara med under själva firandet.

– Om barnen är med under Victoriadagen vet jag ej, säger Margareta Thorgren till Hänt.

Det skulle i så fall inte vara något historiskt beslut, eftersom prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne aldrig varit med tidigare.

Under firandet på kvällen brukar det endast vara de vuxna i kungafamiljen samt prinsessan Estelle och prins Oscar, som gjorde debut förra året, som närvarar.

Vi får helt enkelt hoppas att de grattar sin moster privat i stället!

Prins Oscar och kronprinsessan Victoria

Prins Oscar och kronprinsessan Victoria närvarar i samband med festligheterna på kronprinsessans födelsedag under den årliga Victoriadagen 2021.

Jonas Ekströmer /TT

Foto: TT