Chris O'Neills sorgliga beslut – har informerat vännerna

14 mar, 2023, 18:00 
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Chris O'Neill har fattat sitt beslut – och hovet har bekräftat.

Annons

Chris O'Neill är en man som med väldigt hög integritet. Han föredrar att hålla vissa saker privata – och bara en liten krets närstående får höra allt.

Den senaste tiden har Chris tvingats till känslosamma samtal med sina vänner. Han har fattat ett svårt och viktigt beslut.

Så påverkas Chris jobb efter flytten till Sverige
Så påverkas Chris jobb efter flytten till Sverige

Chris O'Neill har fattat sitt beslut – hovet har bekräftat

Bekräftelsen har redan kommit från hovet. Chris och prinsessan Madeleine har beslutat sig för att bryta upp.

Recept.se Nyhetsbrev

Från och med augusti bor de i Sverige igen, efter sammanlagt fem år i Florida.

Så här löd kommunikén från hovet.

"H.K.H. Prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill med familj flyttar hem till Stockholm i augusti månad 2023".

"I och med flytten bosätter sig Prinsessfamiljen i våningen på H.M. Konungens hovstall i Stockholm".

Annons

Det är inte mycket känt kring Chris sociala liv i Florida, men han har som sagt en liten men betrodd krets. De har såklart blivit informerade på förhand om flytten. Nu väntar en sommar där Chris kommer att vilja ta farväl av vännerna på bästa sätt.

"Chris O'Neill trivs inte"

Frågan är hur omställningen kommer att bli för Chris. Nu ska han bo heltid i "lilla" Sverige – något som inte lär bli helt oproblematiskt.

– Chris O’Neill är van att bo i stora städer, som New York och London, där han älskar att testa nya restauranger. Men i lilla Stockholm har han alltid känt sig instängd. Här rör sig Madeleine och Chris endast inom en liten radie på Östermalm, och besöker oftast samma restauranger om och om igen, vilket självklart är en helt annan värld än vad han är van vid, säger Margareta Gotthardsson, som har bevakat den svenska kungafamiljen i flera år.

Annons

– En annan anledning till att Chris inte trivs är självklart den uppmärksamhet han får. Han trivs bäst som anonym, men här i Stockholm känner alla igen honom och det blir plötsligt lite jobbigare att gå till butiker eller ta en promenad.

Annons