Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Chris O'Neills beteende i Florida väcker oro – avslöjas av ny bild

12 apr, 2023, 08:00 
Chris O'Neills beslut i hemmet i Florida väcker en oro inför den stundande flytten till Sverige.
Annons

Snart smäller det: prinsessan Madeleine och familjen flyttar hem till Sverige! Som vi längtat efter prinsessfamiljen – över tio år har Madeleine ju levt utanför landsgränserna.

Men det hela kommer också med en oro för hennes make Chris O'Neill. Nu avslöjas hans beteende i Florida av ett foto.

Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningenBrand logo
Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningen

Chris O'Neills ord om utmaningarna i äktenskapet

Vid det här laget är det välkänt. Chris O'Neill trivs inte i rampljuset. Alla känner till att han inför bröllopet med Madeleine 2013 tackade nej till prinstiteln, och sedan dess har han fortsatt hållit sig under radarn.

Annons

Skillnaden mellan Chris och de andra ingifta kungligheterna prins Daniel och prinsessan Sofia är enorm. Hans offentliga framträdanden går nästan att räkna på två händer, och hans uttalanden är få.

– Givetvis har det komplicerat mitt liv, av uppenbara skäl, har Chris sagt till King angående att vara gift med en prinsessa.

Och borta i Pinecrest, New York och London har det gått bra. Det är ingen som vet vem han är när han strosar runt på gatorna, och han har trivts som fisken i vattnet. Men nu blir det ändring på allt – i Stockholm är det en annan femma.

Expertens oro för Chris O'Neill inför flytten till Sverige

Detta har givetvis väckt en oro för Chris. Hur ska han klara ett liv i Sverige – i händelsernas centrum? Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall tillhör skaran som är osäker på hur det ska gå. Hovexperten och historikern Herman Lindqvist menar också att det inte går att veta hur Chris ska hantera sitt nya liv.

Annons

– Det vet ingen, det återstår att se. Men han har aldrig trivts i Sverige någon längre tid, han vill inte bli en del av kungafamiljen och dess plikter. Kanske han kommer vara på affärsresor för det mesta, säger Herman Lindqvist till Svensk Damtidning och väcker hans största utmaningar:

– Att trivas i en fint dekorerad trång skokartong, med kameror i alla hörn, som Stockholm och Madeleines hovliv måste framstå för honom.

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sitter på stolar under Victoriadagen 2019
Chris kommer behöva anpassa sig efter en helt ny vardag.

Nya bilden avslöjar Chris O'Neills utmaning

För visst är det tydligt att Chris inte ångrat sig om ett privat liv. Under påskhelgen laddade prinsessan Madeleine upp en bild från firandet i hemmet på de tre barnen – och ingen Chris. Den nya bilden avslöjar alltså att Chris fortsatt håller sig i bakgrunden. Han mjukstartar inte sitt nya publika liv.

Annons
Ett foto från prinsessan Madeleines Instagram på prinsessan Adrienne sminkad till en påskhare, prins Nicolas och prinsessan Leonore

Samma sak såg vi i februari när prinsessfamiljen besökte New York, Chris O'Neill är bakom kameran:

Och på Madeleines hyllning till familjen på Thanksgivning:

Foto: TT

Annons