Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Chris O’Neills ex – så lever de i dag

15 mar, 2020, 20:00 
AvMalin Ny
Chris O'Neill var en av de mest eftertraktade ungkarlarna i New York innan han träffade prinsessan Madeleine. Vilka är hans ex och vad gör de egentligen i dag? Vi vet!
Annons

Innan Chris O’Neill träffade prinsessan Madeleine minglade han flitigt i New York-vimlet och träffade kvinnor på löpande band. Vad hände med prinsessmakens före detta flickvänner? Vi vet!

Rory Hermelee

Rory Hermelee.
Rory Hermelee.

2004 syntes Chris O’Neill med jetsetkvinnan och modeprofilen Rory Hermelee. Hon jobbade då som marknadschef på Hermes i Paris. I dag är hon marknadschef på Valentino USA och har tidigare arbetat på smyckesdesign­företaget Bulgari.

Bianna Golodryga

Bianna Golodryga.
Chris O’Neill med Bianna Golodryga.

En av kvinnorna Chris har kopplats ihop med är tv-stjärnan Bianna Golodryga, som syntes med prinsessmaken under 2007. Golodryga är en känd journalist som har hyllats för sina insatser som reporter för morgonshowen Good Morning America på ABC News. Under 2018 och första halvan av 2019 arbetade hon för CBS News, men landade förra året ett toppjobb hos konkurrenten CNN – som reporter och nyhetsankare.

Annons

Golodryga hittade kärleken vid samma tidpunkt som Chris O’Neill – sedan 2010 är hon gift med amerikanen Peter Orszag, vd på investmentbanken Lazard och före detta förvaltnings- och budgetdirektör under president Barack Obama.

Annie Churchill

Annie Churchill.
Annie Churchill.

2007 sågs Chris O’Neill tätt omslingrad med tv-stjärnan Annie Churchill på den årliga balen i botaniska trädgården i New York. Hon jobbade då som designer och medverkade i flera filmproduktioner, bland annat Sex and the city – the movie och filmen The brave one. Hon gifte sig senare med Andrew Albert men paret skilde sig senare då maken anklagades för att ha lurat investerare till en shoppingsajt på miljontals kronor.

Annons

Enligt hennes Linkedin-sida har hon sadlat om till mäklare och jobbar just nu på mäklarfirman Compass.

Candice Miller

Chris O'Neill med Candice Miller.
Chris O’Neill med Candice Miller.

2010 fångades Chris på bild när han poserade med jetsetkvinnan Candice Miller. Hon har tillsammans med sin syster startat livsstilssajten Mama & Tata och även ett eget klädmärke, Black Iris. Hon är gift med Brandon Miller, inte helt olik Chris, och paret har två döttrar tillsammans.

https://www.instagram.com/p/B7lP_EcHoYf/

Maryam Abdullina

Chris O'Neill och Maryam Abdullina.
Chris O’Neill och Maryam Abdullina.

Maryam Abdullina är det namn som starkast kopplats samman med O’Neill och som av norska veckotidningen Se og Hør avslöjats som hans ex-flickvän. Relationen med den uzbekiska underklädesmodellen ska ha pågått fram till två år innan det att O’Neill träffade Madeleine, och enligt Se og Hør var förhållandet så pass seriöst att hon introducerades för Chris mamma Eva.

I dag arbetar Maryam som säljare på Premium Distribution Corp. Företaget är baserat i New York och hjälper amerikanska designers att exportera till klädkedjor i Europa.

Foto: TT

Annons