Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Chris O'Neills hemliga liv i Sverige – här dyker han upp med vännerna

20 jun, 2024, 18:00 
Chris O'Neill
TT
Chris O'Neill har påbörjat sitt hemliga liv i Sverige!
Annons

Chris O'Neill kämpar på med sin karriär. Han hade möjligheten att bli prins och yrkesverksam kunglighet – men tackade nej för att fortsätta med affärerna.

Dessa har dock gått upp och ner för Chris del. Hans bolag Wilton Payments, som specialiserar sig på betallösningar, har gått med förlust i flera år och i fjol kunde Svensk Dam avslöja att prinsessan Madeleines make lämnat sin post i ett annat krisande bolag, Gloucester Rain LLP.

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Chris O'Neills hemliga liv i Sverige

Men när han nu gör sig redo att flytta till Sverige gör han det med ett helt nytt projekt för ögonen. Chris har nämligen startat ett nytt bolag, Belgravia Advisors, tillsammans med sina nära vänner Cedric Notz och Marco Wajselfisz. På sajten Allabolag står Chris listad som företagets ordförande. Det finns också en adress registrerad på företaget – ett kontor på Östermalm.

Annons

Så här säger Chris själv om företaget i ett mejl till Expressen.

”Som du vet är Belgravia Advisors AB ett nystartat företag. Det är aktivt, men förväntas inte generera intäkter i någon meningsfull omfattning i år”, skriver Chris.

”Med tanke på min familjs planerade flytt till Sverige är det viktigt för mig att balansera min karriär – som är en privat angelägenhet – med det faktum att jag är gift med prinsessan Madeleine."

Chris O'Neill har med sig vännerna

Chris har visserligen med sig två kompanjoner på äventyret, Cedric och Marco, men på Allabolag kan man se att det är han som är företagets odiskutable huvudman. Det är han som bär ansvaret, till syvende och sist.

"Firman tecknas ensam av Christopher Paul O'Neill", kan man läsa där.

Belgravia Advisors beskrivs på sin hemsida som ett dotterbolag till Belgravia Holdings.

"Vårt fokus ligger främst på investerare bosatta i Europa, Schweiz och Storbritannien", står det skrivet där.

Annons