Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills beteende i Stockholm sprids – skett i det dolda

30 maj, 2024, 06:00 
Chris O'Neills beslut har spridits sig utanför landsgränserna.
Annons

Snart är det dags för prinsessan Madeleine och Chris O'Neills efterlängtade Sverige-flytt. Det har varit en lång följetong med många vändor – men nu är huset sålt och det börjar bli dags att lämna Miami.

Med anledning av den stundande flytten har Chris fattat ett beslut i sin nya hemstad, som nu spridit sig till utlandet.

Avslöjar: Drottning Margrethe till Sverige • Sofia festar i detaljen för 100 000 kronor • Victoriakonserten tvingas flytta – 3 kungliga snackisar från vecka 21!Brand logo
Avslöjar: Drottning Margrethe till Sverige • Sofia festar i detaljen för 100 000 kronor • Victoriakonserten tvingas flytta – 3 kungliga snackisar från vecka 21!

Chris O'Neills beslut i Stockholm en snackis

Det var Expressen som i dagarna avslöjade att Chris O'Neill börjar göra sig redo för att stadga sig i huvudstaden.

Han är som bekant en skicklig affärsman, som driver egna företag. Hovet har tidigare förklarat för Svensk Dam att det inte kommer förändras i och med flytten till Sverige:

– Nej, det gör det inte. Han har fortsatt sitt arbete både i Europa och även i USA.

Annons

Ja – och i Sverige! Expressen avslöjade att Chris registrerat bolaget Belgravia Advisors AB i Sverige, där han är ordförande och styrelseledamot. De nära vännerna Cedric Notz och Marco Wajselfisz är också styrelseledamöter.

Företaget jobbar med finansiell rådgivning, och har registrerats på en av Östermalms mest exklusiva adresser – väldigt nära hemmet i Hovstallet.

Nu har detta beslut spridit sig till utlandet, och uppmärksammas av norska Se och Hör som skriver att det "skett i största hemlighet".

Christopher O'Neill väntar på bruden med sin best man Cedric Notz när prinsessan Madeleine gifte sig med Christopher O'Neill
Cedric Notz var Chris O'Neills best man.JANERIK HENRIKSSON / TT

Chris O'Neill nobbade kronprinsessan

Chris har tidigare berättat att hans jobb kräver att han reser en hel del. Till King Magazine förklarade han 2018:

Annons

– Om jag behöver resa, vilket inte är sällan, är det en stor fördel att bo i London, eftersom det avgår flyg dit jag behöver åka en gång i halvtimmen. Det är fullt möjligt för mig att vara på plats för ett tidigt möte i Milano och ändå vara hemma till kvällen. Det blir en lång dag, men jag får sova i min egen säng.

2022 chockades många, när Svensk Dam avslöjade att Chris missar Victoriadagen. Hovet förklarade att det var just hans jobb som ställde till det:

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr.

Foto: T

Annons