Chris O'Neills ilska – efter bilderna i TV4: "Hatar det!"

Chris säger nej – år efter år.

Chris O'Neill uppskattade inte det som visades i TV4.Här är hans känslor i frågan.
Därför trivs inte Chris i Sverige!
Slå på ljud

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine är två personer med hög integritet. De är de överlägset mest privata medlemmarna av kungafamiljen, vilket är en av anledningarna till att de flyttade till Florida.

Men innan Madeleine hann lämna Sverige blev hon föremål för ganska så skarp satir i vår riks-tv.

Chris O’Neill rasar mot bilderna i tv

Chris säger nej – år efter år.

Chris säger nej – år efter år.

“Hey Baberiba” i TV4 var ett humorprogram som gärna gav sig på kungafamiljen. I en av de mer grövre sketcherna var “Madeleine” (spelad av Christine Meltzer) hos gynekologen. Skämtet som sedan följde är helt enkelt för vulgärt för att återges här.

Och vad tycker då Madeleine och Chris om att användas som stoff till plump humor? Jo, en ledtråd fick vi när Hey Baberiba-profilen Peter Magnusson var med i Parneviks i TV3.

Då pratade Mia Parnevik om hur prinsessparet ser på att bli drivna med.

– Madeleine och Chris är goda vänner till oss och på bröllopet så dansade vi ganska mycket. De är helt underbara på att dansa och hatar när folk gör narr av dem, sa Mia Parnevik till Peter Magnusson.

 

LÄS OCKSÅ: Gåtan med Chris O’Neill – därför syns han inte!

“Det har påverkat mig”

”Hey Baberibas” vassa imitationer av medlemmarna i kungafamiljen uppskattades av tv-publiken. Men det var inte alla som skrattade och hovet rasade flera gånger mot påhoppen i humorprogrammet. Prins Carl Philip berättade i ”Hellenius hörna” hur han och familjen påverkats av tv-sketcherna.– Vi tittar på tv som alla andra. Vi kanske snubblade över programmet. Det har påverkat mig, min familj och omgivningen, berättade prinsen.Bilderna på Chris utspel – som väckte reaktionerLäs mer

 

LÄS OCKSÅ: Bilderna som berättar sanningen om Chris O’Neill