Chris O'Neills lyxsmycke till prinsessan Madeleine

chris lyxsmycke till madeleine

För ett antal år sedan fick Madeleine en speciell kärleksgåva av Chris. Vi berättar mer om det lyxiga köpet.
Titta – är du längre än kungafamiljen?
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine har en gedigen samling lyxiga accessoarer. I hennes kungliga smyckeskrin hittar man många exklusiva märken, som Cartier, Hermès och Lanvin.

Madeleine fick en klocka av Chris

Men det finns en accessoar som har betytt lite extra mycket för prinsessan. En mycket speciell klocka, som hon fick i kärleksgåva av maken Chris för ett antal år sedan.

madeleine rolex-klocka

Prinsessan Madeleines Rolex-klocka, som hon har fått av Chris.

Klockan är av märket Rolex Datejust och är ett vintagefynd, från sent sjuttio- eller tidigt åttiotal har Federico Casado, från Nymans Ur, berättat för Svensk Damtidning. Som begagnad kostar den ungefär 40 000 kronor som samlarobjekt.

Men det finns en risk att Madeleine har blivit av med sitt kära smycke. Tidigare i år kunde Svensk Damtidning nämligen berätta att Florida-familjen hade blivit utsatt för ett inbrott. Tjuvarna fick med sig en rad dyrgripar, bland annat två Rolex-klockor. Den ena av modellen Datejust.

prinsessan madeleines lyxsmycke

Har Madeleine kvar kärleksgåvan?

Det är dock inte helt säkert att det var just Madeleines klocka som blev stulen. Chris är nämligen en klockfantast av rang och han har många Rolex-klockar i sin samling. Dessutom brukar prinsessan bära sin klocka till vardags, och förhoppningsvis hade hon den på sig när det fruktansvärda inbrottet ägde rum.

Foto: TT