Chris O'Neills märkliga markering – säger nej till Shaman Durek

Chris O'Neill, Shaman Durek, Prinsessan Märtha Louise

Chris O'Neill har aldrig haft några problem att mingla med personer ur Madeleines kungliga krets. Men nya uppgifter visar att han väljer bort vissa av dem.

Chris O'Neill har länge varit en mycket hemlig man. Han är visserligen gift med en prinsessa av Sverige men har bara gjort ett fåtal intervjuer under årens lopp. Dessutom har han valt bort en prinstitel för att fortsätta driva sin affärsverksamhet – utanför det kungliga strålkastarljuset.

LÄS MER: Madeleines nya beslut i livet – har berättat för Chris

Chris O'Neill utesluter Shaman Durek från vänlistan

Men nu har Chris plötsligt visat sig i ett helt nytt sammanhang. Han är nämligen användare av den nya appen Clubhouse, som beskrivs som ett som är ett interaktivt medie som bara baseras på ljud. För att kunna använda Clubhouse måste man först bli inbjuden men sedan är det fritt fram att delta i olika samtal och man kan även följa vilka personer man följer och inte.

LÄS MER: Chris O'Neill kopplas ihop med skandalkvinnan

I skrivande stund följer Chris 110 personer. På den märks Ace of Base-stjärnan Ulf Ekberg, den världsberömde entreprenören Elon Musk, Hollywood-regissören Brett Ratner och affärsmannen Johan Lundberg. Där finns också personer med kopplingar och vänskapsband till kungafamiljen: Jan Dinkelspiel, Emma Pernald och Gustaf Magnuson.

En annan person, med koppling till den kungliga världen, som är en flitig användare är prinsessan Märha Louises pojkvän; Durek Verett. I sin roll som shaman har han anordnat flera Clubhouse-samtal med många lyssnare. Madeleines make är dock inte en av dem. Chris har nämligen valt att inte följa Durek – trots att de båda har starka kungliga kopplingar.

Kanske beror detta på att Chris inte har hunnit bekanta sig med Märtha Louises pojkvän än. Det senaste årets pandemi har ju gjort att flera kungliga tillställningar har blivit inställda och Madeleine och Chris har inte gjort lika många resor som tidigare. Märtha Louise och Chris har förstås lärt känna varandra genom åren men nu var det längesedan de träffades.

LÄS MER: Här är Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv

Foto: TT