Chris O'Neills relation med Carl Philip helt förändrad – efter omtalade bilden

26 mar, 2023, 07:00 

Chris O'Neill och prins Carl Philips relation har tagit sig en helvändning. Här är bilden som avslöjar allt.

Annons

En kunglig "duo" vi sällan hör om är prins Carl Philip och Chris O'Neill. Trots det, har de ju ett nära band. Carl Philip är ju Chris svåger, och de har funnits i varandras närhet i många år nu.

Samtidigt har deras relation tagit en rejäl vändning. En specifik bild avslöjar allt.

Prislappen på kungaparets kärlekssemester • Då gör Margrethe comeback • Dokumentet avslöjar sommaren på Solliden – 3 snackisar från vecka 12!
Prislappen på kungaparets kärlekssemester • Då gör Margrethe comeback • Dokumentet avslöjar sommaren på Solliden – 3 snackisar från vecka 12!

Sanningen om prins Carl Philip och Chris O'Neills relation

Recept.se Nyhetsbrev

Chris och prinsessan Madeleine blev officiellt ett par 2011, vilket innebär att Chris nu varit en del av kungafamiljen i hela tolv år. På tolv år händer mycket. Mer än en handfull kungabarn har kommit till världen och Madeleine och Chris har hunnit flytta runt i världen.

Annons

Tiden i Sverige däremot har varit kort. På högtider, somrar och jul, samt på stora kungliga tillställningar och firanden har prinsessfamiljen kommit hem. Och under de besöken har en alldeles särskild relation vuxit fram, den mellan Chris och Carl Philip.

De delar ju trots allt ett alldeles särskilt livsöde, i den kungliga strålkastaren.

Det är inte konstigt, eftersom Carl Philip och Madeleine naturligtvis har ett speciellt band. Medan kronprinsessan tidigt skolades in för att ta sig ann uppdraget som tronarvinge och Sveriges framtida drottning, kunde de busa runt på Drottningholm. Det gör i sin tur att Carl Philip lärt känna systerns make väl.

Prins Carl Philip och prinsessan Madeleine som barn
Carl Philip och Madeleine står varandra nära.
Annons

Nu förändras Chris O'Neill och prins Carl Philips relation

När de syns ihop på olika kungliga tillställningar är det ofta andra personer emellan dem, och trots att vi vet att relationen är god, ser vi dem sällan interagera.

Sedan kom bilden från Victoriaveckan 2021, där vi fick se sanningen om deras relation.

Prins Carl Philip tittar på Chris O'Neill
Prins Carl Philip och Chris O'Neill skrattar tillsammans
Annons

På fotot ser vi Carl Philip och Chris skratta och skoja, och det är tydligt att de kommer bra överens. Men deras relation har såklart förändrats, det skiljer ju 800 mil mellan dem till vardags.

Nu väntar däremot en förändring. När Chris och familjen bosätter sig i Stockholm efter sommaren kommer svågrarna ses allt mer, Villa Solbacken där Carl Philip bor ligger ju bara ett stenkast från Hovstallet.

Foto: TT

Annons