Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O’Neills sorgliga avsked – bekräftas efter alla vändor

01 jun, 2024, 13:00 
Chris O'Neill tvingas ta ett sorgligt farväl.
Annons

Den duktige affärsmannen, tillika prinsessan Madeleines make, Chris O'Neill, tackade nej till att bli prins, för att kunna fortsätta göra det han älskar: driva bolag.

Ja, jobbet tar upp mycket av trebarnspappans tid, och han är ofta på resande fot. En resa av privat karaktär kommer ju dock inom kort ske hem till det nya livet i Sverige – och i och med det tvingas Chris ta ett sorgligt farväl.

Avslöjar: Drottning Margrethe till Sverige • Sofia festar i detaljen för 100 000 kronor • Victoriakonserten tvingas flytta – 3 kungliga snackisar från vecka 21!Brand logo
Avslöjar: Drottning Margrethe till Sverige • Sofia festar i detaljen för 100 000 kronor • Victoriakonserten tvingas flytta – 3 kungliga snackisar från vecka 21!

Skillnaden mellan Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Chris arbete innebär som sagt många långa arbetsdagar, och snabba resor. Han har själv berättat att det var därför han trivdes så bra i London – då kunde han åka på affärsmöte i Milano över dagen, och komma hem lagom till läggdags.

Det kan låta tufft, men Chris är en van världsmedborgare som älskar att fara och flänga. Han är själv uppvuxen i London, och har studerat både i London, Schweiz och USA. Det har lett till ett brett kontaktnät, som han är så tacksam över:

Annons

– Så en av fördelarna är att mina vänner i dag är spridda över hela världen, till skillnad från Madeleine, som är född och uppvuxen helt och hållet i och kring Stockholm och därmed har alla sina vänner här. Jag kan åka till olika delar av USA, olika delar av Europa, till och med till Asien eller Sydamerika, och där finns alltid någon jag känner, har han berättat för King.

Chris O'Neill
Chris är ett socialt geni – precis som mamma Eva!Shutterstock

Chris O'Neills tvingas ta farväl

I samma intervju konstaterade Chris att han kan vara avundsjuk på Madeleine, som har sina vänner samlade på ett och samma ställe, hemma i Stockholm.

Annons

Så samtidigt som flytten hem till Sverige innebär en hel del kära återseenden för Madeleine, långluncher ute i solen och promenader längs Djurgården – måste ju Chris ta farväl av vännerna i USA.

Här har ju familjen bott sedan 2018, och Chris även innan han träffade Madeleine. Han har ju såklart skaffat sig ett lojalt gäng vänner som han är van att ha inom räckhåll – men nu flyttar han snart tvärs över Atlanten.

För nu är det ju så, efter alla vändor med flytten, att hovet bekräftat att det börjar dra ihop sig:

– Prinsessan Madeleine med familj är på väg att flytta hem, de kommer senare i sommar.

Foto: TT

Annons