Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills sorgsna besked från Florida – har informerat vännerna

10 jan, 2024, 06:00 

Snart förändras allt.

Annons

Affärsmannen och prinsessmaken Chris O'Neill är minst sagt världsvan. Han har trippla medborgarskap, brittiskt, amerikanskt och tyskt – och har bott lite överallt under sina 49 år.

Nu är det snart dags för nästa flytt, och Chris O'Neill måste ta farväl av vännerna.

Johan T Lindwall: ”Gränsen nådd – Madeleine har skyldigheter”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Gränsen nådd – Madeleine har skyldigheter”

Chris O'Neills uppväxt – så var den

Ja, Chris föddes i London, och bodde dessutom uppväxten i Österrike och Tyskland. Han gick på den exklusiva internatskolan Institut auf dem Rosenberg i Schweiz, och har studerat på prestigefulla skolor i London och USA.

På senare år har han stadgat sig i Florida, men hans arbete gör också att han regelbundet är på resande fot. 2018 bodde paret i London, och då berättade Chris för King om hur det funkar:

Annons

– Om jag behöver resa, vilket inte är sällan, är det en stor fördel att bo i London, eftersom det avgår flyg dit jag behöver åka en gång i halvtimmen. Det är fullt möjligt för mig att vara på plats för ett tidigt möte i Milano och ändå vara hemma till kvällen. Det blir en lång dag, men jag får sova i min egen säng.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Madeleine och Chris.

Chris O'Neills sorgliga avsked till vännerna

Nu är det nytt år, och det är också 2024 som hovet meddelade att prinsessan Madeleine och Chris O'Neills flytt till Sverige skulle äga rum. Det innebär att Chris måste ta ett sorgligt farväl av sina vänner i USA, som ingår i hans lojala krets. Här har ju familjen bott sedan 2018, och även innan Chris träffade Madeleine bodde han i USA.

Annons

Det är ännu oklart när flytten äger rum, men nu tar Chris givetvis tillvara på den sista tiden med vännerna i samma stad.

Som tur är har Chris vänner utspridda runt om i världen, tack vare hans uppväxt. Hemma i Sverige finns till exempel bästa vännen Cedric Notz.

– Jag kan åka till olika delar av USA, olika delar av Europa, till och med till Asien eller Sydamerika, och där finns alltid någon jag känner. Men vad jag inte har är ett brett umgänge på en och samma plats, där jag kan träffa alla mina vänner samtidigt, sa Chris till King.

Foto: TT

Annons