Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills utseendeförändring – överraskar på nya bilder med kungafamiljen

12 jul, 2021, 14:00 
https://image.svenskdam.se/image-6152543?imageId=6152543&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ellen Myrgård Lindén
Chris O'Neills utseendeförändring på nya bilderna med kungafamiljen

Chris O'Neill är tillbaka! Efter nästan två år i Florida befinner sig nu prinsessmaken på svensk mark. Och den som är uppmärksam lägger säkert märke till hans nya look.

Annons
Estelle och Oscar busar loss på Solliden!Brand logo
Estelle och Oscar busar loss på Solliden!

726 dagar. Ja, så längesedan är det faktiskt sedan vi såg Chris O'Neill på svensk mark. Och anledningen till det har förstås att göra men den pandemi som har påverkat hela världen och som har gjort att människor har avstått från att resa till sina nära och kära – på grund av smittorisken.

Chris O'Neill överraskade med ny look

Chri
Fototjänster i Kalmar

Men nu är läget ett annat och Chris har följt med prinsessan Madeleine och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne till Sverige och Solliden. Det blev ett kärt återseende då Florida-familjen, under lördagen, dök upp på Solliden Sessions för att njuta av en konsert med Lena Philipsson. Initiativet till sommarkonserterna, där flera kända gäster kommer att underhålla Öland, är kungens och han var förstås extra glad att få med sig Madeleine, Chris och Leonore till lördagens musikfest.

Annons

Senaste gången Chris deltog i ett kungligt evenemang var under Victoriadagen 2019, alltså för nästan två år sedan! Därför var det kanske inte så konstigt att prinsessmaken ådrog sig en hel del blickar under kvällen. Och den som har följt Chris genom åren ser att han numera bär glasögon! Det fick svenska folket dock nys om redan förra året då Madeleine publicerade en påskbild på familjen, då Chris hade hängt sina glasögon på pikétröjan. Men nu verkar han alltså bära dem på daglig basis.

Annons