Chris saknas – hovets senaste besked

29 jul, 2022, 18:00 
Chris saknas – hovets senaste besked

Äntligen har hovet kommenterat saken...

Annons
SE FILMEN: Här ankommer kungafamiljen till Victoriakonserten!
SE FILMEN: Här ankommer kungafamiljen till Victoriakonserten!

Chris O'Neill är spårlöst försvunnen sedan lite mindre än en månad tillbaka. Finansmannen har inte alls synts till på det senaste, vilket har lett till många spekulationer och frågor...

Nu har hovet äntligen kommenterat saken!

Senaste bildtillfället - under lyxig resa med fest

Det senaste kända tillfället på bild är under den lyxiga resan i St Tropez då Chris och Madeleine roade sig med fest hos minst sagt välkända vänner. H&M delägaren Lottie Thams son Nils Tham ska enligt källor till Svensk Damtidning ha anordnat festligheter där paret har närvarat.

Chris i St Tropez Foto: Eliotpress

Det är alltså ett riktigt bra tag sedan Chris var med på bild eller på något sett syntes i allmänheten.

Annons

Chris var som bekant inte delaktig i kronprinsessans födelsedagsfirande då han hade arbetsåtaganden vid denna tidpunkt. Chris befann sig då istället i USA. Prinsessan Madeleine var med under dagen och har synts till på sommarens konsertkvällar vid kaffetorpet, Solliden sessions.

Svaret: Var är Chris?

Äntligen är det klart hur det ligger till med kungafamiljen i dagsläget:

"Kungafamiljen har sommarledigt. Eftersom ledigheten är privat är det inte något vi kommenterar. Kungafamiljens officiella programpunkter uppdateras kontinuerligt i kalendern på vår hemsida" svarar Daniel Urso, hovets informationssekreterare i ett mail till Svensk Damtidning.

Foto: TT

Annons