Chris stoppas – här är den hjärtskärande sanningen!

Chris O'Neill under firandet av Victoriadagen.

Chris O'Neill har tvingats till ett mycket svårt beslut.Nu lider vi med prinsessan Madeleines make.
Silvias vändning i relationen med Madeleine
Slå på ljud

Chris O’Neill är en man som föredrar att hålla sig till en liten krets människor. Han omger sig helst med förtrogna, nära vänner – vänner som Cedric Notz.

Cedric var Chris bestman, när Madeleine och Chris gifte sig år 2013. Chris hade såklart velat återgälda tjänsten, nu när Cedric ska gifta sig med sin älskade, fästmön Andrea Brodin.

Chris O’Neill hårt drabbad – stoppas från bröllopet

Chris O'Neill under firandet av Victoriadagen.

Chris O’Neill under firandet av Victoriadagen.

Cedric och Andrea ska gifta sig inom kort. Chris och prinsessan Madeleine var såklart självklara namn på inbjudningslistan, men coronaviruset har gjort resor över Atlanten till svårare affärer, som alla vet. Hur mycket än Chris och Madeleine vill vara på plats, så måste de förhålla sig till läget i det hårt coronadrabbade Florida.

– De är ju bosatta i Florida och även där börjar ju hösten med skolgång och annat, säger Margareta Thorgren, informationschef på hovet.

Kommer de komma till Sverige under den närmaste tiden?

– Det är inga uppgifter som jag har. Men de har inte varit hemma under sommaren och det är ingen hemresa planerad för dem de närmaste veckorna.

Chris O’Neills bästa vän ska ju snart gifta sig, kommer han och prinsessan Madeleine att åka till Sverige för att vara med vid bröllopet?

– Bröllop är privata evenemang och inget som svenska hovet kommenterar.

 

LÄS OCKSÅ: Victorias stora förändring – bilderna visar tydligt skillnaden!

Har också kopplingar till kronprinsessan Victoria

Andrea och Cedric bor i ett hus på Lidingö, utanför Stockholm, men de tillbringar också mycket till i Schweiz. År 2016 föddes parets första gemensamma barn Isabella och Andrea har även barnen Diana och Ivar tillsammans med exmaken Niclas Engsäll. Andrea är nära vän med både Madeleine och Victoria och kronprinsessan är även fadder åt dottern Diana.

 

LÄS OCKSÅ: Chris O’Neill går emot drottning Silvia – sa det inför alla!