Chris stora sorg – kan inte skydda barnen

chris o'neill prinsessan madeleine leonore

TT
Chris O'Neill har ett lyckligt äktenskap med Madeleine men det finns baksidor med att bilda familj med en kunglighet.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?
Slå på ljud

Madeleine och Chris har under sitt äktenskap hunnit med att bo i tre olika länder, och nu verkar valet av Florida, USA vara permanent. En period bodde de i London, staden där Chris till stor del har vuxit upp, men det fanns en stor nackdel med Storbritannien och det är deras tabloidpress.

– Man kan bli en aning illa berörd när bilderna dyker upp i tidningen, och är tagna tidigt på lördag morgon i lekparken med barnen efter en jobbig natt, när jag har träningsoverall på. Det i sin tur leder till en malande känsla av ständig övervakning, som kan vara mindre kul. Men jag visste vad jag gav mig in på, även om det förstås inte hindrar mig från att klaga för Madeleine med jämna mellanrum, säger Chris i en intervju med tidningen King.

Chris O'Neill om brittiska skvallerpressen: "Det gör mig”

Det som stör honom mest är intrånget i deras barns liv, han försöker skydda dem men det har emellanåt varit svårt.

prinsessan madeleine chris o'neill

Chris O'Neill ser en baksida med att vara gift med prinsessan Madeleine, det är all oönskad uppmärksamhet i medierna.

TT

– Det gör mig arg. Det ska dock sägas att den brittiska pressen självsanerat rejält på den fronten, eventuellt i sviterna efter prinsessan Dianas bortgång. De får på inga villkor publicera bilder på barnens ansikten, och i den mån de fångats på bild är de pixlade, vilket inte är fallet på kontinenten. Självklart stör det mig att mina barn blir fotograferade om de inte framträder i officiella sammanhang, säger Chris till King.

Efter flytten till Florida har Madeleine och Chris varit mer avskärmade från omvärlden, något de uttryckt är en stor fördel med landet. Madeleine vill kunna röra sig fritt på stan utan att vara orolig för om det kommer stå en paparazzifotograf runt hörnet.

LÄS MER: Chris O'Neill i svartsjukedrama – smutskastad inför alla

{"totalCount":0,"result":[]}