Chris utseendeförändring – därför ser han helt annorlunda ut

Chris o'neill

Karin Tˆrnblom/TT
En sak stod ut på de senaste bilderna vi fick se av Chris O'Neill, nämligen hans frisyr. Vi tog hjälp av en expert som kunde förklarar närmare, kändisfrisören Bobby Oduncu.

Det är nu nästan ett år sedan vi fick se Madeleine på svensk mark senast och ännu längre tid har det gått för Chris O'Neill. Senast han var här var över sommaren förra året, då de bland annat deltog i Victoriadagen tillsammans.

Sedan dess har mycket hänt. Coronapandemin har stoppat i princip allt resande och prinsessfamiljen har hållit sig hemma i Florida över hela sommarperioden. Fortfarande finns inga indikationer på att Madeleine och Chris har planer på att besöka Sverige.

chris o'neill prinsessan madeleine

Chris O'Neill som vi är vana att se honom, tillsammans med Madeleine på Victoriadagen 2019.

TT

Därför var det extra spännande med de bilder som kom på Madeleine och familjen för någon månad sedan. Hela familjen umgicks tillsammans ute på lunch och Madeleine var ute på promenad tillsammans med hunden teddy och Nicolas.

Chris såg däremot lite annorlunda ut än vad vi kommer ihåg honom. Bland annat visade han upp en längre frisyr än vi tidigare sett, och vi tog hjälp av en riktig expert som kunde ge oss lite mer info, nämligen stjärnfrisören Bobby Oduncu.

Bobby oduncu

Bobby oduncu höjer ett varningens finger till Chris O'Neill.

Privat

– Det första jag tänker när jag ser bilden är att han borde styla sig lite till, han har naturligt lite lockigt hår som börjat bli grått och då blir det lite torrare. Jag skulle tipsa om ett bra balsam och sen lite stylingprodukter, gärna något mjukare vax.

– Han har bra hår i grunden men själv skulle jag klippt sidorna lite kortare och ta bort puffen på sidan som är lite oklippt. Men Chris är en stilig man som ser bra och snäll ut, fortsätter han.

Pandemin är ingen ursäkt

Coronasituationen påverkar såklart alla och antagligen även Chris, men Bobby tycker inte att det är en anledning att inte ta hand om sitt yttre.

prins carl philip

Carl Philip för beröm för sin frisyr av Bobby Oduncu.

Peo Mller/TT

– Jag tycker inte man ska låta det förfalla och bli som en skogsmulle, det ser inte bra ut. Även om det är covid så ska man ju se bra bra ut för sin respektive och för de man möter hemma, säger Bobby.

LÄS MER: Nya bilder! Se Madeleine och barnen i Miami

Alla i kungafamiljen har oftast väldigt snyggt klippta och stylade hår enligt Bobby, men för honom finns det en person som står ut lite extra.

– Carl Philip han är alltid snygg, han har den där lite oklippt men ändå klippt-looken, man ser alltid att han hår aldrig förfaller. Han ser ju bra ut, en drömprins helt enkelt, säger Bobby.