Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniel festade på lokal bar utan Victoria – och fångades på bild

05 dec, 2023, 17:00 

Prins Daniel på bar ett stenkast från Haga – utan familjen.

Annons

Att vara kunglighet innebär ett fullspäckat schema, hårt jobb, och att alltid vara på sitt "a-game". Därför är det underbart att se att de lyckas göra tid för lite nöje också!

Nu har prins Daniel fångats på bild på ett hak, bara ett stenkast från Haga slott.

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!

Prins Daniels festkväll utan kronprinsessan Victoria

Det är lokaltidningen Mitt i som berättar om baren Tegelbacken i Solna som fick kungligt besök förra veckan. Det ligger vid Solna station, en promenad på drygt 2 kilometer, eller fyra minuter med bil.

Plötsligt satte stammisarna ölen i halsen, när prins Daniel och sällskapet valsade in på den spartanska baren. Solna är som bekant AIK:s näste, och Tegelbaren är inget undantag. Så man kan lugnt säga att prinsen kommit rätt – kronprinsessfamiljen är stora AIK-fans.

Annons

– Han kom med keps och jeans och var jättetrevlig. Inte som man är van vid att se honom officiellt med bakåtstruket hår och frack. Det kändes som att han ville vara Daniel, berättar krogägaren Nixon Kaya till Mitt i.

Prins Daniels uppladdning inför Nobel – bara dagar kvar

Dessutom krävde inte prinsen kunglig behandling, tvärtom. Krogägaren berättar för tidningen att han dukat upp i ett eget rum, men Daniel och vännerna ville "inte gömma sig". Det uppges ha varit festlig stämning, och Daniel sjöng med till AIK-låtar och han var på gott humör.

Vad beställer en prins i baren då? Det avslöjar krogägaren till Mitt i:

– En stor stark. Till det hade jag fixat popcorn och mozzarellasticks till sällskapet.

Ja, nu hoppas vi att prinsen har laddat sina batterier inför det som komma skall: Nobel! Det är ju en av de mest intensiva tiderna på året för kungafamiljen, och när det verkligen gäller att vara i toppform.

I fjol tog Daniel lite tid för sig själv dagen efter Nobelbanketten, för att spela padel med dottern Estelle!

Foto: TT

Annons