Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels etikettbrott! Överraskade alla under Victoriagolfen

13 jul, 2021, 10:42 
AvAnnaClara von Hofsten
Prins Daniel, Stephan Rimér, Thomas Johansson och Fabrice Pastor hade en trevlig stund på golfbanan – trots etikettbrottet!

Det är inte alltid lätt att navigera rätt bland alla regler i den kungliga världen! Prins Daniel inledde firandet av Victoriadagen med en uppenbar miss.

Annons
SE FILMEN! Här anländer prins Daniel till Victoriagolfen – tjuvstartar firandet för kronprinsessanBrand logo
SE FILMEN! Här anländer prins Daniel till Victoriagolfen – tjuvstartar firandet för kronprinsessan

Victoriagolfen på Ekerums golfbana på Öland innebär startskottet för firandet av vår kronprinsessa. Och passande nog har ju Victoria en make som är golffantast!

Tydligt etikettbrott

Detta år gjorde prins Daniel entré kl 08.00, iförd keps, ett brett leende och – men vänta nu – shorts! Det har aldrig förr hänt, och faktum är att det är ett etikettsbrott i den finare delen av golfens värld, och speciellt om man är kunglig!

Visst var Daniel propert klädd på golfbanan. men det spelar faktiskt ingen roll – shorts är inte ok!

Men vi kan konstatera att prins Daniel inte var ensam om att bära shorts –och kanske är det inte så konstigt om man väljer luftiga kläder när man ska tillbringa fyra timmar på en golfbana i 25-30 graders värme...

Daniel var inte ensam

Vi noterade också att av prinsens tre medspelare Stephan Rimér, Thomas Johansson och Fabrice Pastor var det bara den sistnämnde som valde långbyxor. Fabrice Pastor är en doldismiljardär som flögs in direkt från Monaco, och han är ambassadör för den nya folksporten padel. Vi kan konstatera att han gjort ett bra jobb...!

Annons