Daniels kärleksbevis till kronprinsessan Victoria

victoria och daniel i norrland
Victoria och Daniel är hemma från en lyckad resa i Norrbotten. Se bilderna från det kungliga besöket – och prinsens fina kärleksgest till sin hustru!
Annons

10 år som gifta och ett riktigt, kungligt, superteam! Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kan lägga två lyckade dagar i Norrbotten till handlingarna. Besöket var intensivt men välregisserat och paret hann både träffa lokala företagare och gulla med små förskolebarn. Dessutom fick de varsin specialtillverkad present, som Estelle och Oscar kommer att ha mycket glädje av.

Annons

Annons

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria i Norrbotten

Sist de var i Norrbotten var under det stora kärleksåret 2010 så visst var det en speciell känsla, för både Victoria och Daniel, att vara tillbaka – så här tio år och två barn senare. Besöket inleddes med att prins Daniel pratade om entreprenörskap, med gänget från prins Daniels Fellowship, i Folkets hus i Haparanda. Därefter återförenades han med Victoria för en tjusig middag på residenset i Luleå, där kronprinsessparet sedan övernattade.

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria såg lika stiliga ut som alltid!
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria såg lika stiliga ut som alltid!
Annons

Victoria och Daniel byggde egna verktyg i Övertorneå

Dag två fortsatte besöket med Övertorneå där kronprinsessparet besökte Utbildning Nord. Ett företag som är en samnordisk utbildningssamordnare, med yrkesutbildningar för de finska, norska och svenska arbetsmarknaderna. Där fick Victoria och Daniel själva hugga i och bistå med varsin issil, ett verktyg som används för att ösa is ur pimpelhålet.

prins daniel kronprinsessan victoria norrbotten

Under måndagseftermiddagen fortsatte Victoria och Daniel norrut till byn Pello, som ligger intill finska gränsen. Där besökte de bland annat Älvstranden. En byggnad som inrymmer äldreboende, förskola, digital hälsocentral och restaurang under samma tak. Och det var många förskolebarn som skyndade sig ut med flaggorna i högsta hugg – för att få en glimt av kungligheterna.
Annons
Både Victoria och Daniel är riktiga proffs i sådana här situationer och gick direkt ner på knä för att höra vad de små hade att säga. De följde dessutom med in på en av avdelningarna och sjöng med i sångstunden.
prins daniel och kronprinsessan victoria besöker förskola
Victoria och Daniel är sig själva i alla situationer. Här sjunger de med i en sångstund på en förskola!

LÄS MER: OLIKHETEN MELLAN VICTORIA OCH MADELEINE

Under besöket bjöd Daniel också på en riktig kärleksgest till sin älskade hustru. När de satt mitt i det stora havet av barn, och Victoria talade med sin mest pedagogiska röst, la prinsen en om hand på sin hustrus axel.

kronprinsessan victoria prins daniel
Daniel och Victoria är ett riktigt superteam men de är också man och hustru – och prinsen visar sin hustru lite kärlek, så fort han får chansen.

 

kronprinsessan victoria äldreboende
Kronprinsessan på äldreboendet i Älvstaden.

Foto: TT, Kungl. Hovstaterna

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Daniels kärleksbevis till kronprinsessan Victoria”

  1. EwaW skriver: 11 mars, 2020

    Eller så var det för att han skulle hålla balansen.


  2. Anna skriver: 12 mars, 2020

    Jag förstår inte att vuxna, yrkesarbetande människor måste ge varandra ömhetsbetygelser bara för att de jobbar ihop. Jobb är jobb och privatliv privatliv och jag ser ingen anledning att blanda ihop de två.


  3. Catherine skriver: 13 mars, 2020

    Clownvarning på den gröna blusen med överdimensionerad rosett…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar