Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Daniels kärleksgest till Victoria framför alla – fångades på bild!

Daniels kärleksgest till Victoria framför alla – fångades på bild!

MEGA
Kärlekslyckan lyser över kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Här tas Victoria och Mette-Marit emot som rockstjärnor
0:37

Efter reklamen: Här tas Victoria och Mette-Marit emot som rockstjärnor

(0:37)

Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har haft finbesök i veckan. Deras norska motsvarigheter kronprinsparet Haakon och Mette-Marit har varit i Sverige i tre dagar med ett fullspäckat schema.

Besöket var egentligen tänkt att äga rum redan 2020, men som så mycket annat ställdes det in och sköts upp flera gånger till följd av pandemin. Men äntligen blev det av och det var minst sagt efterlängtat från båda parter!

Under dessa dagar har det verkligen strålat om kungligheterna – inte minst om vårt kronprinsesspar, som sett så lyckligt kära ut!

Haakons och Mette-Marits härliga dagar i Sverige

Haakon och Mette-Marit anlände på måndagen till Haga slott, där de också har bott under sin Sverige-vistelse då de är goda vänner till Victoria och Daniel.

Förutom härliga lyxluncher och festliga middagar har det varit en hel del officiella programpunkter på schemat.

Tillsammans har de fyra medverkat i olika möten, på bland annat Karolinska institutet, Kulturhuset, Kungliga Vetenskapsakademien och Fryshuset.

Fryshuset bedriver verksamheter för och med unga inom områdena skola, ungdomskultur, arbete, entreprenörskap, föredöme och framtidstro, vilket de fyra kungligheterna ville uppmärksamma och lära sig mer om.

Tronföljarparen vid Fryshuset!

Royalportraits Europe/Bernard Rubsamen / Bestimage

Daniels kärleksgest till Victoria – framför alla!

När de anlände till skolan på tisdagen jublade ungdomarna! Ja, alla ville få sig en glimt av de svenska och norska tronföljarparen.

De hälsade på så många som de hann med, och vinkade glatt till alla som stod och hejade på dem. Och det var då som Daniels fina gest till Victoria fångades på film.

Medan de blev fotograferade stod Victoria och Daniel tätt intill varandra – och Daniel la då kärleksfullt sin arm runt sin älskade hustru. Ja, en bild säger mer än tusen ord så att säga – så fint att se!

Nu har Sverige-besöket lidit mot sitt slut då Norges kronprinsparet har begett sig hemåt. Men Victoria och Daniel har som ovan sagt en nära relation till Haakon och Mette-Marit, så det bör inte ta allt för lång tid innan de ses igen!

Foto: TT

LÄS MER: Victoria visar hemliga kungarummet – därför är Mette-Marit inte med

LÄS MER: Hemlig middag på Haga – Victorias och Daniels beslut med Norges kungligheter

LÄS MER: Vilka kalaspinglor! Victoria och Mette-Marit festar loss