Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels oväntade utspel framför Victoria – allt fångas på film: "Styr upp!"

16 dec, 2022, 21:04 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var på plats på slottet på fredagen för att hämta ut familjens julgranar. Då avslöjade prinsen en detalj om parets liv!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här tar Victoria & Daniel emot årets julgranar – men bryter mot traditionen!Brand logo
Här tar Victoria & Daniel emot årets julgranar – men bryter mot traditionen!

På fredagen var det dags för den årliga traditionen där medlemmar av kungafamiljen hämtar ut granar på Stockholms slott.

Förra året var hela Florida-familjen på plats för att hämta små och stora granar. Madeleine, Chris, Leonore, Nicolas och Adrienne log alla mot kamerorna och såg ut att ha en mysig stund på slottet.

I år var det kronprinsessan Victoria och prins Daniels tur att axla det ärofyllda uppdraget.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tog emot årets julgranar av Skogshögskolans studentkår i Umeå på Stockholms slott
Vilket vackert par, båda i rött!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel dök upp utan prinsessan Estelle och prins Oscar

Kronprinsessparet dök upp i matchande jul-outfits – Victoria i en vacker röd klänning och Daniel i en stilig rock och röd slips.

Annons

Båda två såg ut att vara på strålande humör och samtalade glatt med studenterna från Skogshögskolans studentkår i Umeå som lämnade över granarna i år, samt fotograferna som var på plats.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tog emot årets julgranar av Skogshögskolans studentkår i Umeå på Stockholms slott
Daniel och Victoria var på gott humör!

Några som däremot lös med sin frånvaro var prinsessan Estelle och prins Oscar, som i vanliga fall brukar delta i traditionen.

Det fanns dock en fullt rimlig anledning till att de inte var på plats:

– De var i skolan, berättade hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Dam tidigare idag.

Annons
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prins Oscar tar emot julgranar av Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott.
Tidigare år har även barnen varit med vid julgranstraditionen.

Prins Daniels oväntade utspel – allt fångas på film

Plötsligt berättade prinsen att han kände igen fotografen Pelle T Nilssons röst på tv.

– Det var någon nyhetssändning som jag hörde på tv:n, så hör man Pelles röst där och man känner igen hur han styr upp!, säger Daniel och skrattar.

– Vi båda tittade upp samtidigt!, instämmer Victoria.

Se klippet i spelaren ovan!

Detta kan sannolikt innebära att kronprinsessparet följer nyhetsrapporteringen om den olyckliga situationen på Furuviksparken, där flera schimpanser har rymt och skjutits ihjäl.

En av schimpanserna som bor i parken är Santino, som har målat en tavla till kronprinsessan och sägs vara hennes favorit.

Annons