Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Danska Athena och Henrik besökte festival!

02 sep, 2018, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Det blev en väldigt spännande dag för prins Henrik och prinsessan Athena! Det är inte direkt varje dag den kungliga duon får gå på festival!
Annons

Under förra helgen kunde man se den danska prinsfamiljen på musikfestival. Prins Joachim och prinsessan Marie hade en skön sommarsemester på Margrethes vackra franska vinslott, men nu har skolorna börjat igen och familjen är tillbaka i Danmark. Men det hindrar naturligtvis inte att man ha lite extra kul på helgerna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var säkert spännande för prins Henrik och prinsessan Athena att få följa med sina föräldrar på Tønder Festival detta år, där besökarna bjöds på både traditionell och modern folkmusik. För att se bättre i folksamlingen fick Henrik och Athena sitta på pappas axlar. De såg verkligen ut som en helt vanlig familj, där i publikhavet!

Vi kan också berätta att prinsessan Marie bar en blus från designern Charlotte Sparre och dunjackan kom från UNIQLO.

Foto: Danska hovet/Facebook

Annons