Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Danska prinsens glädjebesked med flickvännen – bara 21 år gammal

22 sep, 2021, 13:00 
Prins Nikolai har något stort att berätta om framtiden med flickvännen Benedikte.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 37?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 37?

Prins Nikolai hittade kärleken i Benedikte Thoustrup redan som tonåring. Men de har tvingats leva åtskilda i långa perioder, på grund av sina stunder.

Benedikte studerade på det anrika universitetet Sorbonne i Paris och paret fick testa på ett långdistansförhållande.

Prins Nikolai med otroliga glädjebeskedet

Nu ska få testa livet som sambos. Danska Se og hör rapporterar att Nikolai och Benedikte har skaffat en lägenhet ihop.

– Jag kan bekräfta att prins Nikolai ska flytta med sin flickvän till en gemensam lägenhet som en del av sin utbildning, säger det danska hovets kommunikationschef Lene Balleby till tidningen.

På Se og hör drar man stora växlar av beslutet.

"Därmed står det också klart att Benedikte Thoustrup är kvinnan i Nikolais liv. För i en ålder, där flickvänner byts ut snabbare än senare i livet, har Nikolai under de här tre åren visat att hon har en väldigt speciell plats i hans hjärta. Ett faktum som understryks av att han kommer att bo tillsammans med henne medan han studerar i Paris som en del av hans yrkesutbildning", skriver tidningen.

Annons

Prins Nikolai är son till prins Joachim och greve Alexandra. Han när planer på att bli en affärsman i framtiden, vilket stod klart när hans senaste steg i utbildningen bekräftades.

"Jag är mycket glad"

– Jag är mycket glad över att ha kommit in på Business Administration and Service Management på Copenhagen Business School, sa han då till danska Se och hör.

– Det är en bra plattform om man ska vidare i affärsbranschen, dessutom är skolan på engelska vilket ger mig många valmöjligheter senare i livet.

Vid sidan av sina studier har Nikolai en framgångsrik modellkarriär. Prinsen har både gått catwalk för Dior och prytt omslaget för ukrainska Vogue.

Benedikte driver en webbshop där hon säljer sidenband, kallade Béné Soie, som ska få håret att locka sig utan locktång.

Annons