Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärleksryktet mellan danska prinsen och italienska prinsessan - perfekta matchen

19 jun, 2023, 12:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Prins Christian
Prins Christian träffade prinsessan på Formel-1 i Monaco. Foto: TT

Alla undrar om det nya kärleksryktet.

Annons

Prins Christian av Danmark är 17 år och har hela livet framför sig. Han är kronprins Frederik och kronpinsessan Marys förstfödde son, vilket betyder att han är nummer två i tronföljden efter sin far.

Kung Haralds egna ord om olyckan: ”Jag visade min...”Brand logo
Kung Haralds egna ord om olyckan: ”Jag visade min...”

Mötet har lett till spekulationer

Eftersom han kommer ta över tronen efter sin far en dag syns han i olika kungliga officiella sammanhang med sin familj. Men han ser också till att lägga tid på sina egna intressen. Som exempelvis Formel-1, som Christian nyligen var och kollade på i Monaco tillsammans med några kompisar från danmark.

Men förutom att känna doften av bensin och höra dånande motorer hade prinsen ett speciellt möte som nu väcker spekulationer runt om i världens medier.

Under loppet träffade han nämligen på den italienska prinsessan Chiara av Bourbon Two Sicilies, 18. Hon är dotter till hertigen och hertiginnan av Castro.

Annons

Kan hon blir prins Christians flickvän?

Under mötet på loppet tog de en bild tillsammans som nu väckt kärleksspekulationer mellan de två tonåringarna. På fotot kan vi se dem stå väldigt tätt intill varandra, så pass tätt att man kan tro att de kände varandras hjärtslag.

Prins Christian verkade lite blyg under fotograferingen medan Chiara tog tillfället i akt och visade upp ett stort leende. Och nu undrar alla om mötet kan leda till en kärleksaga mellan två av världens finaste familjer.

Prins Christian och Chiara
Chiara och Christian träffades i Monaco. Foto: Instagram

Varför man tycker de skulle vara perfekta för varandra är på grund av att de är i samma ålder, studerar samt att de har liknande uppväxt i kungliga familjer vilket ger dem inblick i varandras liv. Sedan har de även liknande intressen som sport, musik och film. Deras familjer känner även varandra.

Annons

Och det var inte första gången som Christian och Chiara träffades. Hon har nämligen varit på besök i Danmark tidigare. Under 2014 när Christians små syskon, tvillingarna Vincent och Josephine, skulle döpas var Chiara och hennes familj på plats för den stora dagen.

Men just nu verkar det som att de två tonåringarna bara är vänner. Men vi får se vad framtiden har att utvisa.

Annons