Därför har Märtha Louise och Durek inte setts ihop på 63 dagar

Därför har Märtha Louise och Durek inte setts ihop på 63 dagar
Kärleken mellan Märtha Louise och Durek är fortfarande stark. Nyligen var paret på en hemlig resa tillsammans.
Annons

Det var i maj 2019 som norska prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande för första gången. Sedan dess har Shaman Durek hunnit röra om rejält i det norska kungahuset.

Annons

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Annons

Märtha Louise och Durek på hemlig resa

Durek Verrett och Märtha Louise
Durek Verrett och Märtha Louise anländer till Holmenkolmens kapell – senaste gången paret sågs offentligt tillsammans.

Norska Se og hör har tidigare skrivit att Märtha Louise och Durek kommer att träffas mindre regelbundet framöver. Durek bor i Los Angeles, och Märtha Louise har tre döttrar – Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah – som behöver en närvarande mamma i Norge.

Annons

Men nu har turturduvorna hunnit träffas igen – och setts tillsammans för första gången på 63 dagar. Se og hör kan avslöja att Märtha Louise tog med sig döttrarna och sammanstrålade med Durek i Hawaii. Det var där shamanen växte upp, och med på resan var också Dureks syster Angelina och hennes barn.

Visade sin kärlek öppet

Hela sällskapet bodde på en stor villa på ön Oahu, i området Haleiwa. Durek och Märtha Louise badade i det svalkande vattnet tillsammans och visade öppet att deras kärlek fortfarande är stark. Samtidigt valde Durek att hålla både Märtha Louise och hennes döttrar borta från sina sociala medier, så att han inte avslöjade att de var med på resan.

Det kan mycket väl vara en konsekvens av en direkt tillsägelse från det norska hovet. Se og Hör har tidigare skrivit att Durek fick sig en “coachning” i samband med att han var i Norge under julhelgen.

Annons

– Durek ska ha fått höra att han ska hålla en låg profil. Det gäller också hur han använder sociala medier, har en källa med insyn sagt till Se og Hör.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Därför har Märtha Louise och Durek inte setts ihop på 63 dagar”

 1. Grethe skriver: 26 februari, 2020

  Tull og tøys. Uttalelse fra slottet: -Det kongelige hoff har aldri bistått eller brukt noen ressurser på å veilede eller på annen måte understøtte Verrett. Nå må dere slutte å ‘tro’ at Se og Hør sitter med fasit. Vi er søkke lei alle fantasier, rykter og synsinger media kommer med om kongelige for tiden. Det er rykter om uvennskap og krangling selv om de selv sier det ikke er riktig. Det er slutt i det ene øyeblikket for så å stå foran en forlovelse i det neste. Noen gjemmer seg pga sykdom selv om de har kongelige oppdrag neste dag. Det er oro meg her og der, og ingen kongelige har vel sluppet unna den det siste året. Det synses over en lav sko med selvmotsigende overskrifter, og innhold i reportasjer og har vi ikke noe å skrive om så dras gamle historier frem. Vi kan bli matt og sliten av mindre. Alt for likes og kommentarer og se der det virket for her kommer min 😉


 2. Kristine Oslo skriver: 26 februari, 2020

  Tror du Grethe virkelig på hva du selv skriver? Hollywood-sjamanen har blant annet kommer med disse oppsiktsvekkende uttalelsene etter at han ble kjæreste med Märtha:
  1. Barn som får kreft (cancer) har selv ønsket å få det, fordi de ønsker å dø.
  2. Kvinner som har hatt mange seksualpartnere får “avtrykk” i vaginaen” som det er nødvendig å rense vekk. Dette kan Hollywood-sjamanen hjelpe dem med.
  3. På sin instagram-konto har han offentliggjort detaljer om hans og Märthas orgasmer.

  Selvfølgelig har han fått kraftig korreks, i hvert fall på punkt 3, selv om Kongehuset ikke vil offentliggjøre det. Hollywood-sjamanen har selv innrmmet dette.
  Denne Hollywood-sjamanen er utrolig sex-fiksert. Han minner ikke mye om ekte sjamaner fra gamle kulturer, f eks de samiske. De har en åndetro som går ut på at så mye i naturen er besjelet. En natur de ønsker å ha en nær kontakt med. Dette er kultur.
  De holder ikke på med slikt vrøvl som denne Hollywood-sjamanen. Jeg har selv hørt ekte sjamaner ta avstand til Hollywood-sjamanens virksomhet. De ønsker ikke å bli forbundet med dette.


 3. ananas skriver: 27 februari, 2020

  Språkvård: Man bor inte PÅ en villa utan I en villa och på svenska skriver man sChaman, inte shaman.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar