Därför har Märtha Louise och Durek inte setts ihop på 63 dagar

Kärleken mellan Märtha Louise och Durek är fortfarande stark.Nyligen var paret på en hemlig resa tillsammans.

Det var i maj 2019 som norska prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande för första gången. Sedan dess har Shaman Durek hunnit röra om rejält i det norska kungahuset.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Märtha Louise och Durek på hemlig resa

Durek Verrett och Märtha Louise

Durek Verrett och Märtha Louise anländer till Holmenkolmens kapell – senaste gången paret sågs offentligt tillsammans.

Norska Se og hör har tidigare skrivit att Märtha Louise och Durek kommer att träffas mindre regelbundet framöver. Durek bor i Los Angeles, och Märtha Louise har tre döttrar – Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah – som behöver en närvarande mamma i Norge.

Men nu har turturduvorna hunnit träffas igen – och setts tillsammans för första gången på 63 dagar. Se og hör kan avslöja att Märtha Louise tog med sig döttrarna och sammanstrålade med Durek i Hawaii. Det var där shamanen växte upp, och med på resan var också Dureks syster Angelina och hennes barn.

Visade sin kärlek öppet

Hela sällskapet bodde på en stor villa på ön Oahu, i området Haleiwa. Durek och Märtha Louise badade i det svalkande vattnet tillsammans och visade öppet att deras kärlek fortfarande är stark. Samtidigt valde Durek att hålla både Märtha Louise och hennes döttrar borta från sina sociala medier, så att han inte avslöjade att de var med på resan.

Det kan mycket väl vara en konsekvens av en direkt tillsägelse från det norska hovet. Se og Hör har tidigare skrivit att Durek fick sig en “coachning” i samband med att han var i Norge under julhelgen.

– Durek ska ha fått höra att han ska hålla en låg profil. Det gäller också hur han använder sociala medier, har en källa med insyn sagt till Se og Hör.