Därför saknades prins Oscar – efter virala bilderna

Därför saknades prins Oscar – efter virala bilderna

Prins Daniel och prinsessan Estelle umgicks ihop – men prins Oscar, 6, sakandes.

Tillbakablick! Estelles urgulliga julhälsning: "Mer deg!"
1:49

Efter reklamen: Tillbakablick! Estelles urgulliga julhälsning: "Mer deg!"

(1:49)

Slå på ljud

Förra veckan besökte några av världens bästa tennisspelare Stockholm för att delta i Stockholms Open på kungliga tennishallen.

Sveriges bästa tennisspelare Mikael Ymer var på plats och desamma gällde det även Stefanos Tsitsipas – som tog sig hela vägen till final – men föll sedan mot danske 19-årige Holger Rune.

Även Leo Borg, med pappa Björn Borg, var på plats, men åkte ut relativt tidigt i turneringen.

Framför ögongen på kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar, spelades det stundtals bra och underhållande tennis.

Och våra kungligheter hyllades av Mikael Ymer. Som bekant satt kronprinsessan Victoria med familj satt på VIP-läktaren.

– Jag är tacksam att Thomas Enqvist (turneringens direktör) gav mig chansen och gjorde det möjligt för mig att spela här. Kungligheter på läktaren också. Det är fantastiskt att se er glädje, den glädjer mig. Stort tack till alla!, sa Ymer, enligt Aftonbladet.

Prins Daniel bevittnade katastrofen på nära håll – blev avgörande

Därför saknades prins Oscar – efter virala bilderna

Av allt att döma hade våra kungligheter en underbar tid tillsammans. Bilder från evenemanget visar prins Oscars bus med en stor tennisboll på läktaren. Samtidigt som Estelle fokuserade 100 procent på matchen.

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria då? Jo, de hejade fram Ymer till segern och såg därefter Björn Borgs son, Leo Borg, nästan skrälla mot fjolårsvinnaren Tommy Paul.

Roligheterna för våra kungligheter fortsatte sedan även under helgen. På bilder som togs inifrån kungliga tennishallen så var Estelle återigen på plats – tillsammans med pappa prins Daniel och några andra vänner. Victoria och prins Oscar, 6, saknades däremot och med stor sannolikhet hade de annat för sig.

Anders Wiklund/TT

Victorias agerande under stressiga hösten blir skriverier utomlands