Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför ställer prinsessan Mako in sitt bröllop

07 feb, 2018, 11:00 
Agneta Nisbeth
Den japanska prinsessan har helt plötsligt beslutat sig för att skjuta upp bröllopet - vi vet varför.
Annons

Vi har tidigare berättat att den japanske prinsen Akishinos dotter, prinsessan Mako, 26, förlovat sig med sin kärlek, Kei Komuro. Han har tidigare studerat juridik men har nu fått jobb på en advokatbyrå i Tokyo.

Bröllopet skulle ha skett i november i år och då inneburit att hon gett upp sin kungliga titel. Men nu får vi uppgifter från Japan att prinsessan Mako och Kei beslutat sig för ställa in sitt bröllop. I alla fall kommer de inte gifta sig förrän tidigast 2020, då kejsar Akihito har tänkt sig abdikera.

– Vi känner oss inte riktigt mogna och vi skulle bara ångra oss. Jag önskar se mitt bröllop på ett djupare sätt och ge oss bättre tid på oss att förbereda oss för ett giftermål och allt annat, säger prinsessan till CNN.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hon menar att de inte haft tid nog att tänka igenom allt ordentligt.

– Vi vill också tacka alla för allt de gjort för oss och samtidigt be om ursäkt för alla problem som vi orsakat, säger hon också.

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons