Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

De blev bjudna till kungens middag på slottet!

11 dec, 2018, 21:41 
Margareta
Ett hundratal gäster, men Nobelpristagarna som hederspersoner! Här är de som fick komma till kungens middag för Nobelpristagarna!
Annons

Ambassadörer, Nobelpristagare, ministrar och kungligheter. Och så en hel massa andra personer förstås!

Kungens festfixare är ett proffs när det gäller att mixa ihop en bra blandning av människor så att samtalen flyter på och stämningen hålls hög. Och precis som alltid hade de lyckats även denna gång. Kända personer sågs svischa förbi kamerablixtrarna och de ståtliga statyerna i vackra par. Alla klädda enligt klädkoden högtidsdräkt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Flera av gästerna hade varit på plats under gårdagens stora Nobelbankett, men det syntes inte alls. De flesta såg både pigga och förväntansfulla ut. Och vem skulle inte vara det om det vankades bal på slottet med kungen Carl Gustaf och drottning Silvia som arrangörer. Vi vet ju sedan tidigare att de båda lägger stor vikt både vid detaljerna och menyn!

Flera politiker syntes bland annat på den kungliga mingelmattan på väg in mot den pampiga salen som omvandlats till matsal. Kanske är det sista gången vissa av dem får en inbjudan till kungens sagoliknande bjudningar, och även de såg ut att njuta ordentligt under kvällen.

Se bilderna på några av gästerna här!

Läs mer

Foto IBL, TT

Annons