Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Den okända mannen som skuggar Daniel – syns på nya bilderna

14 jul, 2023, 10:33 
Samuel Björn
Pris Daniel
Igår gick årets Victoriagolf av stapeln på Öland.

Mannen som tävlade med Jesper Parnevik och Prins Daniel under Victoriagolfen.

Annons
Daniels romantiska kärleksögonblick med Victoria fångas på film!Brand logo
Daniels romantiska kärleksögonblick med Victoria fångas på film!

Igår var det åter dags för Victoriagolfen. Under dagen kunde vi ta del av prins Daniels golfrunda med golfproffset och tv-profilen Jesper Parnevik. På många av de bilder som tagit på golfparet kunde man se att de snarare var en trio som var ute och spelade. Och den tredje mannen i sällskapet är inte vem som helst.

Vem är Stephan Rimér?

Daniel och Jespers golfsällskap heter Stephan Rimér. Han är VD för Leroy media, ett produktionsbolag inom TV och event som ansvarar över tillställningar som Idrottsgatan, Guldbaggen och inte minst Victoriaveckan.

Stephan Rimér tog över ansvaret för Victoriadagarna 2018 efter att initiativtageren till evenemanget Kay Wiestål steppade ner från rollen.

Stephan har en lång och framgångsrik karriär bakom sig och har sedan tidigare en bakgrund från Kinneviksfären och det digitala underhållningsföretaget MTG Group.

Annons

Och Stephan är även framgångsrik på golfbanan, under Victoriagolfen tävlar han för den exklusiva golfklubben Bro Hof Slott GC med ett handikapp på +1,0. Ett handikapp väldigt få golfspelare runt om i världen uppnår, enligt Golf Compendium.

Jesper Parnevik, Stephan Rimér och prins Daniel
Golfsällskapet kunde njuta av fint väder på Öland under tävlingen.

Övertagandet av Victoriadagarna

I en intervju med Barometern inför förra årets Victoriadagar berättade Stephan om övertagandet och om att kämpa sig igenom de första åren under pandemin.

– Det har varit både utmanande och ansträngande. Vi har varit måna om att genomföra delar av dagarna och det har vi lyckats med då tv–sändningen är en stor motor i det hela, sa Stephan Rimér och fortsatte:

– Det var få saker som kunde genomföras under pandemin. Det har även kommit med en prislapp både ekonomisk och ansträngningsmässigt. Men nu ser jag fram emot att försöka utveckla firandet. Jag och Kay (Wiestål) pratade mycket om hur Victoriadagarna behövde utveckling, berättade han då.

Annons

Han berättade i intervjun också om evenemangets padel-initiativ som hängt med även till årets Victoriadagar.

– Vi ser detta som Ölands nationaldag och det är stort att Södra Öland också får vara delaktiga i firandet. Den stora grejen är ju kortegen som utökats och den är spännande. Den jobbar vi mycket med och att den kan tillföra mycket, berättade han.

Framåt berättade Stephan att han fokuserade på att förbättra tillställningarna så mycket som möjligt.

– Vi måste skapa aktiviteter och samarbeten som ska fungera. Vi måste följa med i tidens alla krav och det är dessutom väldigt viktigt för Öland.

Annons