Den stora gåtan kring Chris O’Neill – är plötsligt borta

Chris säger nej – år efter år.
Chris O'Neill väljer att hålla en låg profil och sky uppmärksamheten. Här har vi ett tydligt bevis på detta.
Annons

Chris O’Neill och hans konto på Instagram var länge en väl förborgad hemlighet. Men 2013 kunde Svensk Dam avslöja att han hade mycket riktigt hade en användare på den populära bildtjänsten.

Kontot hette “Chrisoneill101” och hans bilder var bara tillgängliga för hans noga utvalda följare. Hemlighetsmakeriet hjälpte dock inte i längden. 2017 hamnade Chris Instagram-vanor ändå plötsligt på löpsedlarna.

Annons

Annons

Stor gåta kring Chris O’Neill

Då hade Chris riktat hård kritik mot USA:s president Donald Trump i ett inlägg. Hans svada spreds vidare av vännen Giancarlo Giammetti, designer och en känd profil i modevärlden, och plockades upp av svenska medier.

Därefter var det tyst från Chris sida på Instagram-fronten. Faktum är att han har försvunnit. Går man in på profilen “Chrisoneill101” möts man av detta.

Chris konto har plötsligt försvunnit.
Chris konto har plötsligt försvunnit.

Ellen Myrgård Lindén är reporter på Svensk Damtidning. Hon tycker att det är tråkigt att Chris inte finns representerad på Instagram.

Annons

– Absolut. Om vi tittar på kungafamiljen, så finns i princip alla andra där. Kungen och Silvia ingår i kontot “Kungahuset”, tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har ett gemensamt konto, prinsessan Madeleine har ett. Det är klart att det hade piggat upp att få se Chris där också, säger Ellen.

– Samtidigt är det inte så förvånande. Chris har tydligt signalerat att han inte är så intresserad av berömmelsen. Han är en vänlig och artig man när man träffar honom, men han söker inte uppmärksamheten. Han blev nog inte så nöjd när hans konto på Instagram kom till allmänhetens kännedom.

Chris O’Neill kan finnas kvar på Instagram

Chris säger nej – år efter år.
Chris säger nej – år efter år.

Nu undrar alla, vi på redaktionen inkluderade: är Chris kvar på Instagram, fast i det fördolda?

Annons

– Så kan det mycket väl vara. Hans maka Madeleine kör ju vidare på sitt privata konto: “leni82”. Chris kanske gömmer sig bakom ett liknande alias någonstans där ute. Men den här gången kommer han nog att göra sitt yttersta för att hålla det hemligt, säger Ellen.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Den stora gåtan kring Chris O’Neill – är plötsligt borta”

  1. Ulrika Ransjö skriver: 2 maj, 2020

    ja när ni kallar det han skrev för svada så förstår man ju att han blev less


  2. josefin skriver: 2 maj, 2020

    stor skillnad pà “kungahuset”adress o ett privat konto.


  3. Eva W skriver: 4 maj, 2020

    Heder åt Chris O´Neill som håller på sitt privatliv!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar