Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljen i bilden på Victoria och Oscar – alla ser samma sak

06 apr, 2022, 11:00 

Charmiga detaljen undgår ingen!

Annons
Här spexar prins Oscar – se härliga filmen!Brand logo
Här spexar prins Oscar – se härliga filmen!

Nylanseringen av Kungahusets hemsida var minst sagt en överraskning – och en välkommen sådan! De nya fotona på familjemedlemmarna har inte bara tagit Sverige, utan världen med storm.

Inte konstigt, för såhär får vi sällan se vårat fina kungahus. Till och med Madeleine dök upp i Sverige på fotograferingen!

Oscar väcker uppmärskamhet

En riktigt familjeträff med andra ord! Och någon som snodde showen rejält var minstingen på bilden, sexåriga prins Oscar. Bilderna på honom uppmärksammades i spansk media, såhär skrev dem om lillprinsen.

"Oscar, den yngsta medlemmen i kungafamiljen, är sex år och vet hur man poserar för kameran med stor professionalism. I många av sina offentliga framträdanden har han en trevlig och rolig ton, men den här gången framstår han på det mest formella sättet, förvandlad till en liten man med kavaj och slips."

Annons

Fina gesten som alla ser

Och det var även Oscar som stod för den gulliga detaljen på det nya fotot på hela familjen. Tittar man noga ser man nämligen att Oscar håller i sin mamma Victorias hand!

Trots att han är prins är han ju faktiskt också som vilken sexåring som helst – och det är så fint att se mor och sons starka band!

Foto: Linda Broström/Kungl. Hovs

Annons