Detaljen i bilden på Victoria och Oscar – alla ser samma sak

Detaljen i bilden på Victoria och Oscar – alla ser samma sak

Foto: Linda Brostrm/Kungl. Hovs

Charmiga detaljen undgår ingen!

Nylanseringen av Kungahusets hemsida var minst sagt en överraskning – och en välkommen sådan! De nya fotona på familjemedlemmarna har inte bara tagit Sverige, utan världen med storm.

Inte konstigt, för såhär får vi sällan se vårat fina kungahus. Till och med Madeleine dök upp i Sverige på fotograferingen!

Oscar väcker uppmärskamhet

På bilden ser vi kungen, drottningen, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och prinsessan Sofia och såklart prinsessan Estelle och prins Oscar.

En riktigt familjeträff med andra ord! Och någon som snodde showen rejält var minstingen på bilden, sexåriga prins Oscar. Bilderna på honom uppmärksammades i spansk media, såhär skrev dem om lillprinsen.

"Oscar, den yngsta medlemmen i kungafamiljen, är sex år och vet hur man poserar för kameran med stor professionalism. I många av sina offentliga framträdanden har han en trevlig och rolig ton, men den här gången framstår han på det mest formella sättet, förvandlad till en liten man med kavaj och slips."

LÄS MER: Nya bilderna på Estelle väcker uppmärksamhet utomlands

Fina gesten som alla ser

Och det var även Oscar som stod för den gulliga detaljen på det nya fotot på hela familjen. Tittar man noga ser man nämligen att Oscar håller i sin mamma Victorias hand!

Foto: Linda Brostrm/Kungl. Hovs

Trots att han är prins är han ju faktiskt också som vilken sexåring som helst – och det är så fint att se mor och sons starka band!

Foto: Linda Broström/Kungl. Hovs

LÄS MER: Madeleines klänning på nya bilden – galna prislappen!

LÄS MER: Nya bilden på Victoria – sanningen bakom spektakulära klänningen!

LÄS MER: Chris O'Neill borta från bilden – sanningen bakom