Detaljerna i nya bilden på prinsessan Leonore

Prinsessan Madeleines nya bild på prinsessan Leonore 6 år 2020.

Madeleine och Chris har flyttat till en mycket privat adress. Men deras nya bild på prinsessan Leonore kanske ger en vink?

Det är en fin bild som prinsessan Madeleine har låtit oss ta del av, med fullt fokus på själva födelsedagsbarnet Leonore sin ljusblåa solklänning med knyt på axlarna och ananas-tryck i rosa. Håret är kammat i snedbena, samma frisyr som mamma Madeleine hade när hon var i den åldern. Och missa inte Leonores prinsessiga pärldiadem, vilken dröm för en sexåring.

Prinsessan Leonore ser också lite lätt vemodig ut. Kanske är hon inte så pigg på att bli fotograferad? I så fall är hon väldigt lik sin mamma, som smet från varenda kunglig familjefotografering när hon var i samma ålder. Kolla bara här!

Prinsessan Madeleine rymmer från familjefotograferingen på Öland 1985.

Prinsessan Madelene rymmer från familjefotograferingen på Öland 1985.

Har Madeleine och Chris flyttat närmare havet?

Prinsessan Madeleine har fotograferat sin dotter alldeles vid havet, och även om bakgrunden är softad, så ser man att bilden inte är tagen på beachen inne i centrala Miami, utan vid något som snarare ser ut som en mindre vik eller kanske ett sund. Här och där ligger båtar förtöjda, och det som skymtar till vänster skulle kunna vara någon form av båtbrygga.

Ja, det påminner helt enkelt mer om den del av Florida där familjen Parnevik bor, än om centrala Miami, där familjen Bernadotte O’Neill tidigare bodde i sin hyrda villa, innan de drabbades av det inbrott som senare ska ha drivit dem att flytta.

Vy över vattnet i Jupiter i Florida.

Familjen Parneviks Jupiter i Florida.

Foto: TT, Prinsessan Madeleine/Instagram.