Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dolda budskapet i nya bilden på Victoria – visar på allvaret

23 nov, 2023, 06:00 
Det finns ett dolt budskap i de nya bilder på kronprinsessan Victoria som sprids på nätet. Och det har inte alla snappat upp.
Annons

Under måndagen befann sig kronprinsessan Victoria på jobb i Operakällaren i Stockholm.

Det var ett seminarium anordnat av Operakällan Foundation till förmån av WaterAid, och Victoria som är beskyddare för WaterAid var på strålande humör. Men det som inte många märkte, var att det fanns ett dolt budskap i bilderna.

Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!Brand logo
Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!

Kronprinsessan Victoria informerades om allvaret

Även om det var en dag med mycket skratt och goda samtal, vilade det ett tungt allvar över Operakällan. WaterAid kämpar ju dagligen för att alla ska få rätt till rent vatten och sanitet. Sedan organisationen startades 1981 har 28,5 miljoner människor fått tillgång till rent vatten tack vare WaterAid.

Annons

Detta, och mycket annat diskuterades under måndagen då Victoria satt i publiken. Hon fick lyssna till inspirerande paneldiskussioner, som organisationen beskriver på sin Instagram:

"Panelen pratade bland annat om hur vattenfrågan hänger ihop med många andra globala mål som flickors utbildning, jämställdhet, minskad fattigdom, bekämpa klimatförändringarna etc."

Dessutom fick Victoria ta emot årsberättelsen och uppdatera sig kring allting WaterAid uppnått i år. Visst kan man tänka sig att hon var en lite extra stolt beskyddare just då?

Annons

Dolda budskapet i nya bilderna på kronprinsessan Victoria

Dagen till ära bar hon som så ofta en träffsäker powersuit. Men den bar ju på ett dolt budskap – se bara på färgen! Den var blå, precis som vatten – det WaterAid jobbar med.

Och kronprinsessan har ju svart bälte i diplomatic dressing, så det är givetvis ingen slump. Hon älskar att tala genom sina kläder!

Besöker hon ett främmande land, är chansen stor att hon bär en designer från just det landet. Är hon på kungligt uppdrag om världshaven bär hon blått, och handlar det om skogen är det ingen skräll om Victoria plockar fram något grönt.

Vilken fullträff, Victoria!

Foto: TT

Annons