Dottern till Märtha Louise talar ut

Dottern till Märtha Louise talar ut

Prinsessan Märtha Louise är en av Norges mest omskrivna personer. Det påverkar även hennes döttrar.
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise är en väldigt närvarande och beskyddande mamma. Det framgår på de sociala medierna, där prinsessan alltid både lyfter fram och stöttar sina tre döttrar Maud, Leah och Emma.

Samtidigt har flickorna redan varit med om mycket, trots sina unga år. De kämpar självfallet fortfarande med traumat som slog till förra julen, då deras pappa Ari Behn tog sitt liv.

Märtha Louise väcker uppståndelse

Till detta kommer allt som går att läsa om deras mamma och hennes pojkvän, Durek Verrett. Märtha Louise och Durek är troligen Norges mest omdiskuterade kärlekspar, och Durek har dragit in sin flickvän i åtskilliga skandaler.

Leah och hennes systrar har fått en skrämmande inblick i livet som offentlig person. Det erkänner hon i nyligen genomförd intervju med norsk tv.

– Självklart är jag rädd. Jag är alltid rädd och är rädd för allt. Eller jag är inte rädd, men jag oroar mig. Det är väldigt konstigt, men det är spännande att få en större publik, säger Leah.

LÄS OCKSÅ: Märtha Louise och Durek i skandal – kvinna träder fram

Dottern till Ari Behn har redan en karriär

Leah Behn, dotter till Märtha Louise.

Leah Behn är något av ett fenomen på Instagram.

Publiken som Leah pratar om är följare som engagerar sig i hennes Instagram-konto. Leah är nämligen något av en influencer. Hon driver kontot @leahhhbeauty, där hon ger sminktips och andra skönhetsråd till över 22 000 följare.

– Du får en paus från verkligheten. Du bara sitter där tills du är färdig. Jag går inte ens på toaletten, säger Leah.

– Det är väldigt fint att ha något som jag kan gå in i och göra när jag vill. Jag känner att det verkligen hjälper.

Och vad tycker då Märtha Louise om att hennes dotter inlett en karriär som skönhetsinfluencer? Hon är, som alltid, stöttande. Hon har själv tipsat om @leahhhbeauty via sitt eget konto på Instagram.

– Så har det varit från början. Jag har en väldigt stöttande familj, säger Leah.

LÄS MER: Bilder på Carl Philip och Sofia avslöjar sanningen om förhållandet