Dr. Phil avslöjar hemligheten om Dianas död

Diana

Ett helt nytt vittne har trätt fram och berättar om Dianas död och vad som egentligen hände. Det är tv-psykologen Phil ”Dr Phil” McGraw som berättar detta i en teaser inför kommande avsnitt.

Prinsessan Dianas död chockade en hel värld. Nu har nya detaljer om den tragiska olyckan avslöjats.

– Den här personen som var inne i tunneln har aldrig förr talat om prinsessan Dianas död – tills nu”, säger Dr. Phil McGraw i teasern för det kommande avsnittet med journalisten Dylan Howard och före detta morddetektiv Colin McLaren.

Nya bevis – så dog Diana

– Paparazzis orsakade incidenten, det är bevisat – men det är inte fallet, säger Howard till Dr Phil.

Howard och McLaren samarbetade för att skriva den nya boken “Diana: Case Solved”, som beskriver de nya bevis som framkommit sedan där där ödesdigra natten när Diana dog efter bilkraschen i tunneln i Paris 1997.

Diana

 

I Us Weeklys exklusiva utdrag ur boken identifieras den mystiske mannen som körde den vita Fiat Uno, som utredarna tror ha krockat med Dianas bil i Pont de l’Alma-tunneln i Paris. Nya vittnet Le Van Thanh är den person som kan lösa mysteriet kring Dianas död. Det var han som körde den vita bilen.– Jag beordrades att inte tala med fransk polis, berättar Le Van Thanh.Butlern avslöjar: Diana hade många fienderLäs mer

Vitfärg på hans fordon matchade det som hittades på vraket av Dianas bil. Diana dog efter det att hennes bil träffade en pelare i Pont de l’Alma-tunneln i Paris 1997.

Diana

– Vår nya forskning har visat att paparazzi-fotograferna inte var skyldiga till Dianas död, och att det i stället handlade om att någon var på fel plats vid fel tidpunkt, står det att läsa i ett av de mer intressanta avsnitten i boken.

Dianas bil kunde lätt ha kört i från fotograferna.

prinsessan diana

– Vi har förstått, att den lyxiga 123 000 dollar-dyra Mercedes som Diana och de andra passagerarna satt i kunde enkelt accelerera i från varje enskilt fordon som fotograferna på motorcyklarna. Kort sagt, det var ingen jakt eftersom fotograferna inte kunde inte ha hunnit i kapp hennes bil.

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: